Step up je jewellery game met deze 3 tips

Hoeveel ringen kun je als man dragen? Het antwoord is simpel, zoveel als waar jij je comfortabel bij voelt. Waar je als man vroeger een beetje een show-off was als je meerdere ringen tegelijkertijd droeg, is dat nu verleden tijd. Mannen kunnen gerust aan elke vinger een ring dragen, dus doe net als DJ Khaled en step up je jewellery game met deze simpele richtlijnen.

1. Hou het simpel

Heb je het gevoel dat je klaar bent om een ring om je vingers te gooien, maar weet je nog niet zo goed hoe te beginnen? Hou het dan simpel. Hang niet meteen al je vingers vol. Dit is een proces dat vanzelf gebeurt, no hurry. Begin met één ring en voel wat het met je doet. Eén ring kan namelijk al een hele nieuwe look aan je outfit geven. Je zult het merken op het moment dat je de ring eens niet draagt, je voelt meteen dat je iets mist. Eenmaal comfortabel met dit gevoel zul je vanzelf merken dat je snel meer van deze accessories in je bezit wilt hebben.

2. Match metalen

De meest gebruikelijke metalen voor ringen zijn goud en zilver. En hoewel dat prima samen gaat zijn wij van mening dat het het mooist is als je die matched. Heb je een gouden horloge aan je linkerhand? Draag dan ook je gouden ringen aan je linkerhand en draag de zilveren ringen allemaal op rechts. Check de foto’s als voorbeeld.

3. Begrijp het symbool achter juwelen

Juwelen gaan verder dan wat alleen voor het oog zichtbaar is. Vaak gaat er een diepere betekenis achter een sieraad schuil. Denk aan voorbeeldes als degene van wie je het sieraad hebt gekregen of de reden waarom je een ring draagt. Maar soms wil je -heel terecht – gewoon een mooi sieraad, en wil je niet wachten totdat je er een krijgt. Op zo’n moment zijn de ringen van Taj Amsterdam die wij dragen op de foto’s een perfecte oplossing. Achter elk design schuilt een verhaal met een diepere betekenis.

Related Posts