van 0 naar 100 km/u in 2 seconden met de raceversie van Tesla ?

De raceversie van het Tesla Model S P100D wordt door maar liefst door 778 paarden getrokken en tikt binnen 2 seconden de 100 km/u aan. Ja dat lees je goed, 2 seconden!

Tesla Model S P100D shined in de Electric GT Kampioenschappen
Het racemonster van Tesla is te bewonderen in de Electric GT Kampioenschappen. Dit is een kampioenschap voor elektrische GT-wagens. In dit kampioenschap racen tien teams tegen elkaar in strijd om de titel in maar liefst zeven verschillende Europese wedstrijden in drie verschillende landen, op plekken als Assen, Mugello en de Nürburgring.

Tesla S P90D VS Qantas Boeing 737-800
Vorige jaar werd het Tesla S P90D model al getest tegen een Qantas Boeing 737-800. Hieruit bleek al duidelijk hoe bizar snel deze elektrische wagen is. In het filmpje dat je hier kunt zien, wordt duidelijk dat de Tesla geruime tijd de leiding neemt voordat de Boeing de lucht in gaat. Dit was een hele knappe prestatie. Het was de vraag of het Tesla Model S P90D de Boeing zou inhalen voordat hij zou opstijgen.  Tesla Model S P90D heeft een topsnelheid van 250 km/u en de Qantas Boeing 737-800 stijgt op bij 259 km/u. Wij zouden de nieuwe raceversie van Tesla graag nog een keer naast een Boeing willen zien.

Related Posts