Throwback Thursday | Hey! Arnold: The Jungle Movie is de series laatste kans voor een comeback

We willen je niet oud laten voelen maar het is alweer 10 jaar geleden dat de TV-show Hey! Arnold op tv was. Nu zijn de jaren ’90 Nickelodeon vrienden terug met een eigen film! Bekijk de trailer alvast hier.

Rond 2002 liep het een beetje dood met Hey! Arnold maar waren er voor fans nogal wat losse eindjes over. Waar zijn bijvoorbeeld Arnold’s ouders opeens gebleven? In de laatste aflevering eindigde de show met een cliffhanger van Arnold die een kaart vindt die eventueel leidt naar zijn plots afwezige ouders, maar voordat het volgende seizoen uit kon komen werd de serie opeens gecancelled. Zelfs de maker had het niet aan zien komen:

“There I was, ready to reveal what happened to [Arnold’s] parents, and the show got canceled,

– Craig Barlett

Een soort Indiana Jones maar dan met knullige basisschool gappies
De film Hey! Arnold: The Jungle speelt zich zoals de naam al suggereert af in de jungle. De coole basisscholieren vertrekken op schoolreisje naar San Lorenzo, waar Arnold’s ouders mogelijk zouden kunnen zijn. Naast Arnold en zijn beste vriend Gerald komen ook andere favorieten personages terug, zoals zijn aanbidder/vijand Helga, Duifman en stoepjongen. Mocht de film aanslaan dan kunnen we eventueel ook nog een heel nieuw seizoen van de serie verwachten.

www.youtube.com/watch?v=nGvC9z4x82A

De film is vanaf 24 November te zien op Nickelodeon.

Meer Throwbacks? Er is ook een Real-life SpongeBob huis waarin je kunt slapen én een echt Mario-kart baan!

Related Posts