I won’t deny it; All Eyez On Me wordt een sicke film over Tupac

Tupac Amaru Shakur, werd in 1996 van het leven ontnomen nadat hij naar een wedstrijd van Mike Tyson was geweest. Dat het een moordaanslag was, werd al snel duidelijk. Wie er achter zit is daarentegen nog steeds niet duidelijk. 

Maar voordat hij overleed, stond hij al bekend als een revolutionair man. Niet alleen zijn gangsterrap ging lekker, ook zijn politiek ingestelde nummers verkochten als warme broodjes. Tupac werd een vernieuwer genoemd. Niet alleen in de rap, maar ook in de fashion. Als eerste rapper kwam hij fully suited naar de rechtbank, maar liep hij in zijn vrije tijd heerlijk volledig in het leer als een biker. Kortom, de beste man heeft de rap game veranderd, dat moge duidelijk zijn. En dat is waarom hij een film verdient die tof is. De trailer voorspelt in ieder geval al veel goeds! ↓

I won’t deny it, I’m a straight ridah

De acteur die moet zorgen dat Tupac zijn leven mooi in beeld komt, is Demetrius Shipp Jr. Of het gelukt is mogen jullie zelf bepalen. Vanaf 11 november 2016 in de bioscoop in de US & A, dus waarschijnlijk een week of wat later hier! Laat het alsjeblieft geen geromantiseerde film worden.

The-State-Of-Mind-Tupac-Movie-Actor

 

Related Posts