Dit zijn de 10 type mannen die elke vriendengroep heeft

Iedere vriendengroep heeft zo zijn typetjes. De één vergezeld je altijd tijdens jullie nachtelijke escapades en zorgt ervoor dat je de meest onverstandige dingen doet. En de ander voorziet je juist weer van de beste adviezen. In elke vriendengroep vindt je een bodybuilder, stijlicoon of slimmerik. Hieronder hebben we de 10 verschillende types binnen je vriendengroep voor je onder elkaar gezet.

 1. Best friend ever
  Dit is echt je ‘broer’. hij kent je door en door, weet alles van je en zal je nooit laten zitten als je hem nodig hebt. Het is altijd lachen, gieren, brullen, maar als er iets van je hart moet kan je dit altijd bij hem kwijt. Je kent hem al bijna je hele leven en zal altijd eerlijk tegen je zijn, ook als je stinkt. En hij haalt dat snotje in nood ook nog uit je neus als je hem echt niet weg krijgt.
 2. De Arnold Schwarzenegger van de crew
  Deze man heeft een discipline waar je u tegen zegt. Drinkt maximaal 1 keer per week en zorgt ervoor dat je je focus kan herpakken als je het er weer eens teveel van hebt genomen. De gym staat boven aan zijn to-do list en en gaat door weer & wind naar de sportschool.
 3. The fashion king
  Deze man ziet er altijd on-point uit. Het maakt niet uit of jullie gezellig een avondje gaan gamen of dat jullie een 21-diner hebben van de lekkerste chick uit jullie vriendenlijst. Hij krijgt dan ook altijd complimenten van vrouwen over zijn outfit en steelt altijd de show. Alle ogen zijn op hem gericht als hij de deur binnenstapt. Je krijgt het dan ook gelijk te horen van deze man als je er niet uit ziet.
 4. De grappenmaker
  Elke vriendengroep heeft een clown onder zich. Hij is de Geer&Goor van jullie groep en heeft binnen een halve seconde een grap voor je in huis. Hij houdt te sfeer er goed in en zorgt ervoor dat niemand zich verveeld. Tijdens feestjes en partijen breekt hij het ijs gelijk bij binnenkomst!
 5. Sjaak Afhaak
  Zegt altijd af, omdat hij het te druk heeft met zijn eigen leven. “Ik moet morgen weer vroeg op”. Vaak waar, maar eigenlijk zit meneer gewoon onder de plak bij zijn vriendin die de broek aan heeft. Maar hoe je het wend of keert. Het is altijd gezellig als hij er is.
 6. De Casanova
  Deze baas weet elke chick voor zich te winnen. Elke week weer hoor je van welke dame hij nu weer het hart heeft weten te veroveren. Zorg dat je je nieuwe chick al binnen hebt, voordat je haar voorstelt aan deze vriend. Want in een hand om draai kan hij er voor zorgen dat ze jou niet meer ziet staan.
 7. De smart ass
  Hij zorgt ervoor dat vakanties of avondjes uit smooth verlopen. Denk hierbij aan bijhouden van de gezamenlijk vakantie pot en het boeken van hotels. Hij wandelt zo door ze school carrière en bij elk verhaal heeft hij al zijn feiten op een rijtje. Als je ‘bullshit’ aan het verkopen bent kan hij je hard onderuit halen. Ga dan ook nooit een discussie aan met deze vriend.
 8. De lieverd
  Je kan hem altijd mee nemen om een hapje te gaan eten bij je ouders, want hij gedraagt zich altijd voorbeeldig. Hij doet namelijk geen vlieg kwaad en je kan niet boos op hem worden. Je hebt niks slechts over hem te zeggen en dat is eigenlijk best irritant. Hij zal dan ook altijd voor je klaar staan.
 9. De labrador
  Op deze vriend ben je stiekem jaloers, maar ook heel blij dat het ‘nog’ niet zover is. Hij heeft een vriendin waar hij mee samenwoont, een goede baan met een auto van de zaak, Een schattig hondje en dat eerst kindje gaat er ook aankomen. In zijn vrije tijd schildert hij. Naast hem lijkt het alsof je een klein kind bent, om deze reden raak je erg door hem geïnspireerd.
 10. De zenuwlijer
  De man die er altijd voor zorgt dat jullie overal op tijd aankomen. Maar aan de andere kant ook het bloed onder je nagels vandaan kan halen als je nog even lekker staat te kletsen met die knappe dame. Hij benadrukt altijd dat jullie wel echt op tijd moeten zijn, waardoor jullie vaak de eerste op feestjes zijn.

  Bron: MAN MAN

Related Posts