5 kenmerken dat je een typische eikel bent in de sportschool

De sportschool kan een wilde plek zijn vol met testosteron en proteïne-shakes. De jungle van de gym kenmerkt zich ook vaak met een bepaalde type eikel, de sportschool eikel. Hier een vijftal kenmerken van deze zielenpoot. 

De commentaar persoon
Er staat geen instructeur op je shirt, waarom besteed je dan tachtig procent van de tijd aan commentaar leveren. Mensen willen met rust worden gelaten, als jij ooit in een youtube filmpje hebt gezien dat het anders moet, spreek het niet uit. Als iemand hulp nodig heeft kan diegene iemand van de sportschool zelf benaderen, iemand die daarmee zijn brood verdiend.

Opruimen is net te zwaar
Deze eikel doet de mafste oefeningen met acht verschillende gewichten. Zwetend kijkt hij in de spiegel, zodra hij klaar is loopt hij naar zijn volgende oefening. Het lijkt net alsof er een tornado aan dumbbells heeft geraasd door de gym. Leg je gewichten asjeblieft terug in de houder.

Loeren naar je telefoon
Laat al je mobiele apparaten opgeborgen in de kluisjes. Mocht je talloze dagen hebben besteed om de beste sportschool playlist ooit te maken, dan kan dat een goed effect op je hebben. Alhoewel, zodra je na elke oefening met je hoofd naar het scherm zit te kijken ben je irritant bezig. De gym is geen internetcafé.

Loeren naar vrouwen
Als je komt om te staren naar vrouwen, dan ben jij waarschijnlijk de reden waarom woman-only sportscholen bestaan.

De kledingkeuze
Zodra je tepel zichtbaar is kan worden verondersteld dat jij een eikel bent. De formule naar succes is zeker niet hoe bloter hoe beter, trek een degelijke outfit aan, dat zorgt ervoor dat de sfeer iets gemakkelijker is.

Ter conclusie, de sportschool is een plek waar we allemaal werken aan ons lichaam. Overigens is het een toevlucht voor de meesten, weg van alle dagelijkse hectiek. Laten we er allemaal een aso-vrije plek van maken.

Related Posts