Vaderdag? 5 horloges die je vader bij de tijd houden!

Het is bijna weer de verplichte dag om je vader een cadeau te geven. Sommige vaders wachten er met smart op, anderen haten het. Waarom? Omdat ze altijd dingen krijgen die ze niet willen. Ze zitten niet te wachten op nog een paar sokken, een tekening (kom op, je zit niet meer op de basisschool) of een bioscoopkaartje voor een of andere film die jullie vroeger samen keken. Hij wil gewoon bij de tijd blijven, geef hem daarom een stylish horloge! 

Henry London

A new kid in town, maar niet echt. Het verhaal gaat dat twee jonge fashion designers op zoek waren naar inspiratie in een van de vintage straatjes van Londen; Portobello Road. Op een markt kwamen ze een vintage, belachelijk mooi ontworpen strak Zwitsers horloge tegen. Op het horloge stonden de woorden ‘Henry, August 1965’ gegraveerd. Ondanks de leeftijd van het horloge, typeerde het  de ambacht en kwaliteit van vervlogen jaren. Ze moesten het gewoon hebben. Om meer mensen van hun geluk te laten genieten, besloten ze er een eigen variatie op te maken – good for us.  Kopen?

Daniel Wellington Bristol Classic

Daniel Wellington maakt mooie horloges. Een fijn minimalistisch design, dat de Scandinavische roots van het Zweedse merk benadrukt. Uit de hele collectie van Daniel Wellington is en blijft dit horloge toch wel onze favoriet.

Renard Elite

Soms heb je gewoon behoefte aan een horloge zonder al te veel poespas, complicaties en functies. Soms heb je gewoon behoefte aan een juweel waar je de tijd op af kan lezen – niet aan een horloge waarmee je ook kunt bellen. Renard, vernoemd naar het Franse woord voor het sierlijke, wilde en avontuurlijke dier – de Vos. Renard, de naam voor het Amsterdamse horlogemerk dat zich specialiseert in cleane uurwerken.

Casio GST-W110D-1AER

De Casio G-Shock is sinds 1983 een begrip in zowel de extreme sports industrie als in de fashion wereld. Een horloge dat bijna elke surfer/snowboarder in zijn assortiment heeft. Zo staat de G-SHOCK bekend als onverwoestbaar, dankzij de dikke rubberen kast die het uurwerk beschermt tegen de buitenwereld, en is vol voorzien van handige opties.

Timex Red Wing Heritage Waterbury

Volgens FreshCotton is de Red Wing Heritage Waterbury van Timex je nieuwe favoriete horloge. Met zijn roestvrije stalen kast en zwarte wijzerplaat is het een clean horloge, geschikt voor elke outfit op elke dag. Bijvoorbeeld in het park, dus. De bruine, lederen band is overduidelijk van Red Wing afkomstig. Kwalitatief, stevig en een heerlijke geur. Leer ruikt nou eenmaal goed, sorry. Naast de tijd, wordt ook de datum weergegeven en zit er een stopwatch in – vandaar het chronograaf gedeelte.

Related Posts