Dit is de ideale tijd voor een weekendje weg. Waarom?

Puur omdat het op dit moment nog te betalen is en omdat iedereen pas voor in december boekt. Slim he? Vandaar dat we even een aantal mooie locaties op een rijtje zetten. Onze voorkeur gaat uit naar Frankrijk, want dan mogen we nog een beetje hopen op goede surf. Tegenwoordig kun je overal wel lekker een vakantie boeken, maar eigenlijk wil je alleen de informatie hebben die voor jou belangrijk is. Bij Weekendesk hebben ze dit alvast voor jou uitgezocht, all inclusive. Een lekker weekendje weg, hoeft echt niet duur te zijn.. 

Let’s go, wat zeg je van Biarritz?

Je slaapt in het heerlijke La Maison du Lierre. Tenminste, dat raden wij aan. Vlakbij het strand en met een heerlijke achtertuin om de laatste zonnestralen nog op te vangen. Neem wel een wetsuit en schoentjes mee, want het barst hier van de zee egels. Geloof ons, dat wil je niet. Voor een weekend voor twee personen betaal je 139 euro, je kunt met de auto heen en tijdens je verblijf gebruik maken van de elektrische fietsen. Een makkelijkere (en groenere) manier van vervoer is er niet.

Pak de fiets naar het dorpje, de boulevard of ga een stuk verder: Baskenland. Neem de tijd om de genieten van het historische gedeelte, maar geef je geld uit in de leukste boutiques. Als fietsend ontdek je de stad toch op een andere manier dan wanneer je er met de auto door heen crosst. Het lijkt je wat, maar je wilt toch nog even rondneuzen naar andere all inclusive opties? Geen probleem, ga je gang op Weekendesk!

Related Posts