Original Penguin

Voel je even een filmster in de kleding van Original Penguin

Je kent het misschien al wel van shows als ‘Entourage’, ‘Skins’, ‘ How I met your Mother’ en ‘The Office’. Wat in de jaren 50 begon als een populair golfshirt gedragen door idolen als Richard Nixon, Frank Sinatra en Bob Hope is hard aan het uitgroeien tot een compleet lifestyle merk. Original Penguin is vet, en wel hierom.

Van klassieker tot retro

[pullquote style=”width:100%;”]Het ontstond als de Lacoste van golf en bowling maar is die naam inmiddels al lang ontgroeid. Vroeger was Original Penguin de klassieke keuze voor de uiterste bovenklasse van Amerika maar doordat retro weer in is zijn de shirts weer helemaal in stijl. Urban Outfitters heeft samen met grote spelers in de fashion wereld het merk in een nieuw jasje gestopt.[/pullquote]

Grote namen

Klinkt goed retro golf shirtjes. Dat vonden deze mannen ook. Al is het merk nu veel meer dan alleen shirtjes; bloezen, jassen, broeken, ondergoed, you name it.

Clint Eastwood was een van de original trendsetters. Jake Gyllenhaal gaat ook mee en zelfs Brad Pitt vind het wel een lekker shirtje

Wij kunnen natuurlijk niet meer achterblijven

We gaan ze als het goed is de komende tijd steeds meer zien in Nederland, nu het merk ook levert aan Europa en in Europese winkels te verkrijgen is. En omdat wij altijd maar denken voorlopen is beter dan achterblijven hebben we ze alvast voor je gepast.

https://www.instagram.com/p/BZqxuOfHqTV/?taken-by=thestate_ofmind

Het polo shirt van Christoffel Mesman en de flannel van Ruben Visser ‘t Hooft vind je door hieronder op de afbeelding te klikken.

Kijken of je hem kan spotten in shows? Net als deze shirts maakt Entourage een comeback.

Related Posts