Waarom AirPods het meest geliefde Apple-product is

Zo’n simpel accessoire en toch zijn we er allemaal gek op; de AirPods. Het is het meest geliefde product van Apple. Marktonderzoeker Creative Stategies heeft een analyse vrijgegeven over de klanttevredenheid van het product; de mensen die het kochten zijn meer dan gemiddeld tevreden. Het product behaalde daarmee een record voor het hoogste tevredenheidsniveau voor een nieuw Apple-product.

Best of the best

De iPhone scoorde in 2007, toen het product uitkwam, een tevredenheidspercentage van 92 procent. De iPad scoorde na de lancering in 2010 ook 92 procent. De Apple Watch scoorde in 2015 97 procent. De AirPods overtroffen dit alles met een percentage van 98 procent. 82 procent van de dragers van AirPods geven aan meer dan tevreden te zijn over het Apple product.

Gebruiksvriendelijk

Gebruikers van het Apple product vinden de AirPods vooral heel erg handig, zo hoeven ze niet meer om te kijken naar snoertjes en hun telefoon niet bij de hand te hebben om muziek te luisteren via koptelefoon. Daarnaast blijkt de geluidskwaliteit ook erg goed te zijn. Het is erg gebruiksvriendelijk en door middel van een Bluetooth verbinding is muziek luisteren binnen no-time geregeld.

Benieuwd naar de nieuwe modellen die Apple uit gaat brengen? Lees dan dit artikel over deze drie nieuwe modellen van Apple.

Related Posts

HUF Summer 2015 Lookbook

Bekijk hier het zomer 2015 Lookbook van het skateboardmerk HUF. Opgericht door pro skater Keith Hufnagel in 2002,…