Dit is het zwaarste biertje ter wereld dat je moet nippen als whisky

Het is eeuwig zonde dat Neerlands’ eigen Brouwerij ‘t Koelschip de strijd om het brouwen van het sterkste biertje ter wereld heeft moeten staken wegens gezondheidsproblemen, maar de wereld biedt nog altijd huis aan bieren die je strot een onvergetelijke ervaring kunnen geven. Voor de koning der ABV’tjes moeten we uitwijken naar Schotland, of met een beetje geluk naar je lokale slijterij, voor het meesterwerk van Brewmeister: Snake Venom!

Snake Venom is een brouwsel vol van hop en mout dat, ondanks zijn absint-niveautje, nog altijd het plakkaat bier opgeplakt krijgt. Het draagt ook de titel Strongest Beer in the World en een aantal waarschuwingen! Ook de toepasselijke naam en de sierlijke 67,5% die het etiket verrijken geven al een idee hoe sterk en dodelijk dit brouwsel is! Het is dan ook zorg om dit biertje als whisky te nippen met 35 milliliters per sessie!

Afbeeldingsresultaat voor snake venom beer

Bierfiltje

Omdat dit biertje met het hoogste alcoholpercentage gegarandeerd voor een klapper gaat zorgen is het misschien geinig om de pijn te verzachten met het gebruik van eigen customized bierviltjes! Op Reclameland.nl kun jij mooi en snel je eigen bierviltjes goedkoop laten maken naar eigen smaak. Rond, vierkant of een andere vorm, enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt – zij maken het zo gek als dat jij het bedenkt!

bierviltjes goedkoop laten maken

Related Posts