Met deze 4 tips kill jij ‘s ochtends elke kater

Vanavond staat die party op de agenda waar je al een hele tijd naar uit kijkt. Dat wordt morgen weer een flinke kater! Om je niet in te hoeven houden en je lekker te kunnen laten gaan hoef je alleen deze tips te lezen. Dan valt jouw kater zeker mee de volgende dag en voel je je een stuk fitter!

De beste kater killers

#1 Drink water

hoe voorkom je een kater?

Dit is jou natuurlijk wel bekend, drink een aantal glazen water voor je gaat slapen. Die halve krat bier afgewisseld met shotjes hebben jouw lichaam uitgedroogd. De water voorraad in je lichaam moet je weer aanvullen. Dan heb jij een stuk minder koppijn de volgende dag.

#2 Fresh and Fruity

hoe voorkom je een kater?

Fruit mag niet ontbreken bij de kater killers. De werking van je lever krijgt een boost door de vitaminen en door de suikers krijg je meer energie. De mineralen zorgen ervoor dat het water dat je drinkt ook nog eens beter opgenomen wort, win-win dus! En natuurlijk heb je meer zin in een vette hap, maar laat dat fruit niet ontbreken!

#3 Seks

Waarschijnlijk zet je deze kater killer bovenaan als je favoriet. Waarom dit in je voordeel werkt bij een kater is eigenlijk zo logisch als wat: ‘seks = endorfine, endorfine = pijnstiller, En pijnstiller = kater killer.

#4 Vette hap

hoe voorkom je een kater?

Even terug komen op die vette hap. Eet deze het liefste vóór die heftige avond. Direct na de alcohol zorgt het waarschijnlijk voor misselijkheid en dat wil je niet! Maar pak je iets vettigs te eten vóór het drinken, dan zorgt het vet ervoor dat de alcohol minder snel wordt opgenomen. Hierdoor heeft je lever meer tijd om het te verwerken en heb jij minder last van die kater.
Van café naar cafeïne

Met deze tips kun jij de dag na je party weer gewoon je ding doen! Maar ben je nog steeds niet helemaal fit omdat je slecht hebt geslapen? Dan hebben we daar ook nog wat tips voor.

De beste kater killers