Deze 6 dingen zal je succesvolle mensen nooit horen zeggen

Er zijn simpelweg een aantal dingen die succesvolle mensen nooit zeggen. Hieronder vind je de 6 uitspraken die succesvolle mensen nooit gebruiken. Hoor jij jezelf deze dingen wel eens zeggen? Stop daar dan van af nu mee en je zult merken dat de weg naar succes een stuk makkelijker voor je wordt.

1. “Nee”

Succesvolle mensen zijn risico nemers, niet bang en zeggen graag ‘ja’. Ze nemen elke uitdaging aan  en zullen nooit ‘nee’ zeggen tegen iets waar hun passie ligt of iets waar ze ook maar een beetje groeipotentie voor de toekomst in zien. En niet geheel onbelangrijk: ‘They won’t take no for an answer.’

2. “Ik heb teveel werk”

Succesvol zijn betekent dat je hard gewerkt hebt om op de plek te komen waar je nu bent. De meeste succesvolle mensen zijn ontzettend dankbaar voor de plek waar ze nu staan en kijken vaak terug op de weg die ze afgelegd hebben om daar te komen. Ze zijn zich ervan bewust dat het veel kracht en werk koste om hun doel te bereiken en daardoor niet bang om nieuw werk op zich te nemen. Ze weten dat het ze uiteindelijk verder gaat brengen.

3. “Ik ga het zelf doen”

Succesvolle mensen omringen zich met een team. En als ze een klus aannemen, dan verdelen ze het werk. Succesvolle mensen weten dat ze niet alles zelf moeten doen, maar werk uitbesteden aan mensen die er expert in zijn. Zelf alles willen doen betekent dat iets veel tijd gaat kosten en dat zal uiteindelijk het hele proces verlangzamen.

4. “Ik geef op”

Opgeven komt niet eens op in de gedachten van succesvolle mensen. Natuurlijk maken ze wel eens minder succesvolle situaties mee in het leven, maar zullen dat nooit als een aanleiding om op te geven zien. Als iets mislukt betekent dat niet dat je moet opgeven. Alleen dat je het nog eens moet proberen, maar dan net op een andere manier.

5. “Ik moet even mijn agenda checken”

Succesvolle mensen zullen altijd tijd maken voor een meeting als een teamlid vastloopt. Geen tijd kunnen vinden, is nooit een excuus en zeker niet als het het succes van een project op het spel staat. Een succesvol persoon weet dat een helpende hand uitsteken naar iemand die dat nodig heeft, zich altijd op een ander moment in de toekomst terug betaalt.

6. “Ik weet niet hoe”

Succesvolle mensen zullen altijd een manier vinden om iets te fixen of een oplossing voor een probleem te vinden. Als ze even niet weten hoe iets gedaan moet worden, dan zorgen ze dat ze daar achter komen. Het is tenslotte 2017, google that shit. Voor bijna alle problemen is tegenwoordig via het internet wel een oplossing te vinden. Plus mensen zullen je veel hoger inschatten als ze je nooit horen zeggen: “Ik weet het niet”. Skip die zin uit je leven en ga voor dat succes.

Related Posts