5 betaalbare Chelsea Boots voor de moderne man

De Chelsea boot is een essential die elke moderne man in zijn bezit moet hebben. Minimaal één setje, maar het liefst natuurlijke meerdere. Zoals je op de bovenstaande coverfoto kunt zien dragen de meest stijlvolle gentleman’s van deze tijd deze enkellaars met verschillende outfits. Maar modern rockstars zoals Post Malone komen er net zo goed mee weg. Oftewel deze boot maakt elke outfit af. Voor de leken onder ons: een Chelsea boot is een fijn sluitende enkellaars met een comfortabel elastieken zijkant die ervoor zorgt dat de boot comfortabel om de voet sluit. Om jou te helpen de juiste Chelsea boot te vinden zetten wij hier 5 verschillende betaalbare topmodellen van verschillende toonaangevende merken op een rij. 

 1. Andes Brown Suede Chelsea Boots

  Het merk Bobbies heeft zijn heritage in Parijs en weet als geen andere klassieke boots te maken. Hier zie je het Andes Brown model. De upper van de laars is 100% leer met een mooie zwarte stitching en leren zool met rubberen inleg zodat je voeten goed droog blijven op een natte ondergrond. Prijs: 209,- euro.

 2. Selected Homme Chelsea Boots

  Deze laars van het Noorse merk Selected Homme is gemaakt van glad leer en heeft een ronde neus. Prijs: 109,- euro.

 3. Polo Ralph Lauren Dillian Suede Chelsea Boots

  Dat de Amerikaanse brand Polo Ralph Lauren ook Chelsea boots maakt is iets dat veel mensen zal verbazen. Natuurlijk kent iedereen het merk van de petjes en polo’s maar de boots mogen er ook zeker zijn. Prijs: 142,- euro.

 4. Shoe The Bear Leather Chelsea Boots

  Wederom een geheel seude boot, nu van iets lichter van leer gemaakt door het Deense merk Shoe The Bear. Een erg betaalbare boot met een jazzy uiterlijk. Prijs: 110,- euro.

 5. Dr Martens Henley Chelsea Boots

  Naar onze mening zijn dit de mooiste van het stel. Als iemand weet hoe Chelsea Boots gemaakt moeten worden dan is het Dr. Martens. Deze Henley’s zijn daarbij ook nog eens de best betaalbare van de selectie. Prijs 101,- euro.

Related Posts