5 gentlemen essentials die niet in je leven mogen ontbreken

Het blijft als man altijd een zoektocht naar de juiste producten voor dagelijks gebruik. En dan hebben we het over bijvoorbeeld haarproducten, het perfecte horloge, maar ook een boxer die als gegoten om je lichaam zit. Om deze reden hebben we een aantal producten voor je op een rijtje gezet die het leven allemaal net wat aantrekkelijker maken en ervoor zorgen dat je fatsoenlijk de deur uit gaat.

1. Renard Watches 
Sommige horloges zijn gewoon niet voor elke dag weggelegd, maar met een kale pols de deur uit is natuurlijk ook niet de bedoeling. We hebben daarom een aantal alledaagse horloges van Renard Watches voor je op een rijtje gezet die een tijdloos design hebben en erg aantrekkelijk zijn om elke dag om je pols te dragen. Horloges die zowel een zakelijke als casual uitstraling hebben. (Prijs tussen €149,- en €229,-)

2. Sernets Boxers
Je bent een stijlvolle man en vanaf nu ook onder je kleding, dankzij de boxers van Sernets. We willen geen ondergoed meer zien in alle kleuren van de regenboog, maar gewoon klassieke kleuren. Met deze boxers hoef je niet meer je broek en boxer tegelijk uit te trekken als je bij die knappe dame blijft slapen. Je kunt nu rustig nog even stijlvol in je ondergoed door de slaapkamer van je nieuwe aanwinst flaneren, voordat je het bed induikt. 😉 Wij voelen ons in ieder geval heerlijk in de items van Sernets. (Prijs €27,50)

3. Converse One Star 
De schoenen van Converse vullen het dagelijks straatbeeld al jaren en dat is dit jaar niet anders. Met de nieuwe One Stars van Converse loop je er weer netjes bij. De nieuwe Converse One Star hebben het klassieke design behouden en zijn in suède verkrijgbaar, wat ze net wat chiquer maken dan voorheen. (Prijs €90,-)

4. Neubau Eyewear
Het is natuurlijk erg voor de hand liggend om ook dit jaar weer voor een Ray Ban te gaan, oftewel het weer op safe te spelen, maar kijk eens verder en werp op blik op de collectie van Neubau Eyewear. Een zonnebrillen merk met minimalistische frames en een tijdloos design. Perfect om als dagelijkse zonnebril mee op pad te gaan en er niet hetzelfde uit te zien als de gemiddelde Vondeplark bezoeker in hartje zomer.

5. Under Armour HOVR

Ook in de gym mag er stijlvol voor de dag gekomen worden. We willen geen afgetrapte sneakers in de sportschool zien, maar gewoon mega cleane, strakke sneakers. Geloof ons, je voelt je een stuk zelfverzekerder als je met een cleane gym outfit door de sportschool paradeert dan wanneer je in een oud kloffie aan de gewichten hangt.

Under Armour onthult de nieuwste innovatie op het gebied van demping: het HOVR-platform. Een schokdempende laag gemaakt van schuimstof die de perfecte druk en demping biedt. Dankzij het nieuwe systeem biedt de schoen alles wat een renner nodig heeft: ondersteuning, energy return en schokabsorptie. Een belangrijk onderdeel van de HOVR-technologie is het ‘Energy Web’. Een uitgebreid netwerk dat een dempingskern bevat en ervoor zorgt dat de tussenzool in vorm blijft. Dit levert weer een sterke reactiesnelheid en energy return op. Met HOVR absorbeert de schoen een deel van de impact tijdens het rennen wat zorgt voor meer comfort en je benen fit houdt voor de weg die nog voor je ligt. (Prijs €140,-)

Naast deze gentlemen essentials hebben we ook nog vijf mencare tips voor je klaar liggen, om nog beter voor de dag te komen!

Related Posts