Tom Hardy komt dit jaar met minimaal 9 nieuwe films!

Tom Hardy zit niet stil, dat blijkt wel uit de lijst met opkomende films waarin hij een rol heeft weten te krijgen. En zoals we de top acteur kennen heeft Hardy geen kleine rol gekregen, maar gewoon netjes de hoofdrol. Hieronder vind je de lijst met films of series waarin Tom Hardy de aankomende tijd zal verschijnen.

1. TABOO: SEIZOEN 2

De televisiezender FX heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van de Serie Taboo zal verschijnen met als hoofdrolspeler Tom Hardy die de avonturier James Keziah Delaney speelt. Na de oorlog in 1812 probeert hij het scheepvaart emperium van zijn vader te herbouwen. Het eerste seizoen van Taboo kampte met aardig wat kritiek naar een aantal minder sterke afleveringen, maar gelukkig blijft FX geloven in Tom Hardy en krijgt hij een heel nieuw seizon.

2. MAD MAX: THE WASTELAND

Dezelfde regisseur en scenarioschrijver werken weer mee aan een nieuwe Mad Max met als hoofdrolspeler wederom Tom Hardy die Max Rockatansky speelt. Dit wordt ongetwijfeld een knallende actie film.

3. VENOM

Zombieland regisseur Ruben Fleischer heeft aangekondigd dat hij de film Venom gaat regisseren en dat dit een spinoff zal zijn voor de Spider Man liefhebbers. Venom zal gespeeld worden door niemand minder dan Tom Hardy. Het is een film die wordt geproduceerd door Sony en is dus niet gelinkt aan de nieuwe Marvel’s Avengers film.

Venom Tom Hardy

4. UNREASONABLE BEHAVIOR

In deze film zal Tom Hardy de Britse oorlogsfotograaf Don McCullin’s spelen. Hij was oorlogsfotograaf voor de The Times in de  jaren 1970, 1980 en 1990. De film is gebasseerd op een autobiografie en geschreven door Gregory Burke.

5. THE TRUE AMERICAN

In deze film speelt Tom Hardy een Amerikaanse terrorist die revanche wil op de terroristische aanslag van 9-11 in de United States. Om deze reden schiet hij een buitenlandse lucht officier neer.

6. SHACKELTON

Ook deze film zal Tom Hardy weer leiden als niemand meer dan Ernest Shackelton een Britse ontdekkingsreiziger. In de film zullen we meegenomen worden op meerdere expedities naar Antartica.

7. MY WAR GONE BY, I MISS IT SO

Een andere film met Tom Hardy die ‘in ontwikkeling’ schijnt te zijn is ‘My War Gone By, I Miss It So’. In deze film zal Tom Hardy een Engelse oorlogscorrespondent zijn in het jaar 1990 tijdens de oorlog in Bosnië. Gavin O’conner zal de reggiseur zijn van deze film. Dit belooft veel goeds hij is ook maker van de film ‘The Accountant’ die zo’n 155 miljoen opleverde.

8. FONZO

In deze film zal Tom Hardy niemand minder dan de Amerikaanse gangster Al Capone spelen. Die geboren werd in Brooklyn maar later verhuisde naar Chicago.  De film zal gaan over de tijd dat hij in de gevangenis beland en dement wordt.

9. CICERO

Tom Hardy zal ook in deze film de hoofdrol Al Capone spelen. In deze film zal het meer over de jongere jaren van de gangster uit New York gaan. Wij vragen ons af wanneer Hardy eigenlijk slaapt?

We maken je natuurlijk blij met iets wat er nog niet is, daarom hebben we een lijst met flims op Netflix die je gezien moet hebben!

Related Posts