Je verwacht het niet, maar achter deze gevel zit een pand van 3,3 miljoen euro!

Als je langs dit huis in de Jordaan wandelt verwacht je niet dat er zo’n kast van een huis achter schuilt. En al helemaal niet een huis dat zo goed gestyled en designed is als deze. Het huis heeft van binnen een robuuste en stoere uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Als je het ons vraagt is dit stukje pracht en praal onbetaalbaar met al het moois in Amsterdam wat te bieden heeft. Voor een kleine 3,3 miljoen is dit prachtige pand voor jou!

 En dit allemaal in het hart van de Jordaaan

Dit stukje pracht en praal in Amsterdam is verdeeld over drie woonlagen en is gelegen tussen de Elandsgracht en Looiersgracht. Het pand heeft een unieke diepte, op sommige plekken maar liefst 6 meter! De woonruimte beschikt zelfs over een geheel zelfvoorzienende studio. Bij het zien van de foto’s begrijp je direct waarom we dit huis voor je hebben uitgelicht!

Van 5,5 ton naar een schappelijke 3,3 miljoen

Het pand is eigendom van kinderkledingontwerper Emily Gray en aannemer Marius Haverkamp. Ze hebben het pand in 2007 ooit gekocht voor 5,5 ton. Zo te zien hebben ze er wel bloed, zweet en tranen in gestopt, maar het heeft zijn vruchten afgeworpen als je het aan ons vraagt. Het pand wordt nu namelijk voor 3,3 miljoen verkocht. Reken uit je winst!

We snappen dat je natuurlijk benieuwd bent naar de rest van het huis. De rest van de foto’s zijn op Funda te vinden.

 Bron: Quote

Related Posts