Wees aantrekkelijker voor vrouwen met deze 6 tips

Datingadvies krijg je tegenwoordig te pas en te onpas aangeboden. Overal weer op een andere manier en zo weet je nog niet waar je moet beginnen. Er is immers geen enkele vrouw hetzelfde en ze vallen allemaal op een ander type man. Wel zijn er een aantal dingen die vrijwel iedere vrouw aantrekkelijk vindt. Die zaken hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet zodat jij door de bomen het bos weer ziet en aantrekkelijker voor vrouwen bent..

1. Wees zelfverzekerd

Vrouwen vinden mannen met zelfvertrouwen over het algemeen aantrekkelijker. Ze stralen zekerheid uit, hebben een doel en weten wat ze willen. Vrouwen willen graag het vertrouwen hebben dat alles goed komt, met een onzekere houding straal je dit niet uit.

2. Wees wat mysterieus

Het is spannend om iemand te leren kennen en steeds nieuwe dingen te ontdekken. Dit zorgt voor een verhoogde interesse in die betreffende persoon. Geef je daarom niet direct helemaal bloot maar neem de tijd om elkaar langzaam te leren kennen. Plus het is natuurlijk hartstikke leuk als je haar nieuwsgierigheid blijft prikkelen.

aantrekkelijker voor vrouwen

3. Besteed aandacht aan je looks

Het spreekt voor zich dat vrouwen afknappen op slordige en onverzorgde mannen. Je hoeft er ook weer niet bij te lopen als een fotomodel die zo van een The State Of Mind shoot komt lopen. Zorg er wel voor dat je lichaamshygiëne op orde is en je schone kleding draagt die bij je past. Zo voel jij je het prettigst en ziet zij jou het snelste staan.

4. Weet een goed gesprek te voeren

Dat vrouwen van kletsen en langdurige gesprekken houden is algemeen bekend. En dit wil ze niet alleen met haar vriendinnen doen, maar ook met jou. Een zwijgzame eerste date voelt voor beiden ongemakkelijk en zal ook niet leiden tot een volgende date. Stel tijdens een gesprek met een vrouw open vragen en vragen uit gemeende interesse, dit stelt ze zeker op prijs én het gesprek komt vanzelf op gang.

5. Leer een goed verhaal te vertellen

Een hele avond vragen stellen geeft haar het gevoel van een kruisverhoor. Ze wil ook het nodige over jou weten, zo werkt dat nou eenmaal. Een goed verhaal is hiervoor uitermate geschikt, denk hierbij aan mooie herinneringen die je op een leuke manier brengt of een anekdote over jezelf. Vind je dit lastig? Oefen het eerst en blijf bij dingen die je leuk vindt om te vertellen, iets waar je goed in bent of de baan waar je erg trots op bent (ambitie, girls like). Maar onthoud wel dat je niet alles bloot moet geven en wat mysterieus blijft.

6. Ontwikkel een ‘verborgen talent’

Ben jij ergens heel erg goed in? Kun je bijvoorbeeld een muziekinstrument bespelen, heerlijk koken of blink jij uit in een sport? Vertel dit dan niet direct bij de eerste date, vrouwen vinden het namelijk leuk om te ontdekken dat jij iets heel goed kan. Hiermee maak je gelijk een verpletterende indruk.

Met deze tips heb je een handvat om een geweldige indruk te maken op de vrouw van je dromen. Succes is natuurlijk niet gegarandeerd, dit heb je nog steeds helemaal zelf in de hand. Maar ondertussen ben jij zelfverzekerd genoeg om het gesprek op een mysterieuze wijze aan te gaan!

Related Posts