Vijf fouten die vrijwel alle mannen maken in een relatie

Je hebt de vrouw van je dromen gevonden. Steeds vraag jij jezelf weer af hoe je het toch hebt gedaan, dat ze van alle mannen in de wereld voor jou is gegaan. Jaag haar daarom ook niet weg! Om je hierbij te helpen hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet om fouten die mannen vaak maken in een relatie te voorkomen.

1. Je neemt nooit spontaan een cadeautje mee

Dit is één van de meest gemaakte fouten door mannen in een relatie. Alleen een cadeau met kerst en haar verjaardag is niet voldoende. Een vrouw wil ook op andere momenten wel eens worden verrast. Het hoeft geen groot cadeau te zijn, een bloemetje op zijn tijd doet al wonderen.

2. Je begrijpt haar niet, of begrijpt haar verkeerd

Vergeet nooit dat veel vrouwen redeneren op basis van emoties. Het ene moment zijn ze dolgelukkig en het volgende moment verdrietig of boos. Probeer je af en toe in te leven in je vrouw of vriendin. Is ze ineens boos hoeft dit niet altijd aan jou te liggen – of je moet iets heel doms gedaan hebben. Reageer dus ook niet direct boos terug maar probeer eerst te achterhalen waar het vandaan komt, dan weet je ook waarom ze zulke heftige emoties heeft.

3. Je geeft haar het gevoel dat ze niet het belangrijkste voor je is

Dit moet je nooit doen, ze wil ook graag wat waardering en aandacht van je hebben. Kruip na het werk niet direct op de bank met de tv aan, maar vraag haar hoe haar dag was. Maak ook iedere week een momentje vrij om samen tijd door te brengen. Je hebt het natuurlijk super druk, maar samen tijd doorbrengen maakt je hoofd ook leeg.

4. Je vindt dat ze teveel van je verlangt

Opruimen in het huis, meer voor de kinderen zorgen, werken, dat verwacht ze allemaal van je. Dat is niet omdat zij lui is, maar omdat ze jou hoog plaatst en het fijn vindt om dingen samen te doen. Vrouwen houden van rust en vinden relaties belangrijk en zo ook die van jou met het gezin. Ga niet met je hakken in het zand zodra ze vraagt om de tafel af te ruimen, dit kun je best doen want ze heeft tenslotte ook lekker gekookt.

5. Je hebt geen vertrouwen opgebouwd of hebt het verspilt

Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Om dit op te bouwen gaat er tijd overheen. Gun haar deze tijd en vraag niet om je vanaf week 1 te vertrouwen. Omdat het tijd heeft gekost dit vertrouwen op te bouwen moet je het ook niet verspillen. Want als het vertrouwen eenmaal is aangetast, is het lastig om nog te herstellen.

Leer van deze vijf veel gemaakte fouten en zorg dat jij ze niet maakt. Dan kun jij gelukkig leven met je droomvrouw!

Related Posts