De AirSelfie, de fotodrone voor in je telefoonhoesje

Selfies maken, het is al jaren een hype en zal nog jaren blijven bestaan. Tot nu toe werd er op gebied van gadgets voornamelijk gebruik gemaakt van de selfiestick. Opzich een leuk idee maar niet altijd handig of overal toegestaan. Maar daar is iets op bedacht, de AirSelfie! Dit is een drone, half zo groot als je telefoon, die foto’s maakt vanuit de lucht.

Grotere afstand

De drone is klein en heel plat en kan eigenlijk niet meer dan vliegen en foto’s maken. Je kan de drone laten vliegen en de positie in de lucht bepalen, ben je tevreden dan blijft hij daar ‘zweven’. Er kan een foto genomen worden van een grotere afstand dan met een selfiestick. Ben je op een awesome festival met je vriendengroep en wil je een selfie maken, dan pak je gewoon je AirSelfie uit je telefoonhoesje. Hierdoor hoef je ook niet meer op elkaars nek te kruipen om allemaal op de foto te passen – easy does it.

Alles is klein

Met 52 gram is hij zeer ligt en heeft HD-camera van 5 MegaPixel. Het is een relatief laag aantal MegaPixels maar de foto’s zouden toch mooi van kwaliteit kunnen zijn. De duur van de batterij is ook zeer laag omdat alles compact moest blijven, hij gaat maar 3 minuten mee. Vrees niet, de ontwerpers hebben ook hier iets op bedacht. Ze verkopen namelijk ook direct een hoesje waar een powerbank is ingebouwd. Met deze powerbank kun je de drone 20 keer opladen en heb in totaal een uur selfie-plezier!

Om hem aan te schaffen moet je er wel zeker van zijn dat je er veel gebruik van gaat maken. Ben je geen selfie-fan dan is het zonde, want hij is namelijk vrij prijzig. Op kickstarter kun je de drone pre-orderen voor €180,- en dat is niet bepaald een koopje.

Maar zeg nou eerlijk, het is natuurlijk wel hartstikke leuk zo’n mini selfiedrone!

Related Posts