‘AutoHaus’ is het perfecte huis voor de autoliefhebber

Ben je in bezit van een aantal mooie wagens? En heb je een goed gevulde portemonnee? Dan hebben wij het ideale huis voor je gevonden. De toepasselijke naam van het huis is dan ook ‘AutoHaus’.

Kleine tegenvaller, hij staat in Austin, Texas. No problem, als Nederlanders doen we toch liever kijken dan kopen.

Genoeg ruimte voor je speeltjes
In de garage is ruimte voor zo’n 9+ auto’s, maar buiten de garage om is het huis zelf ook prachtig. Architect Matt Fajkus heeft dit huis speciaal ontworpen voor twee raceauto liefhebbers. In de foto’s zie je ook terug dat tussen de verzameling auto’s een aantal goed onderhoude oude racewagens staan.

Vanaf de tweede verdieping kijk je zo de garage in, waardoor de bewoners van het ‘AutoHaus’ direct verbonden zijn met hun grootste passie ”raceauto’s”. Wij hebben een beetje het gevoel alsof je in een showroom woont, maar ach het ziet er wel knoepertje dik uit!

Naast de grote garage heeft het luxe huis ook een mooi ruim terras. De moderne inrichting zorgt voor een open ruimtelijk huis. Genoeg verteld, dit huis moet je gewoon zien aan de hand van de foto’s hieronder.

Toch liever iets dichterbij een mooie woning met garage? Dan hebben we in Amsterdam een prachtige loft voor je gevonden inclusief een auto lift naar je eigen garage.

Related Posts