Bij Hilfiger heeft Nadal nu de (onder)broek aan

Voor Nadal is nu de tijd aangebroken om te gaan graaien, zo lijkt. Naast ambassadeur van vele goede doelen, Richard Mille (in het filmpje ook gewoon fijn om zijn arm tijdens het tennissen én strippen) is hij sinds kort ook trots ambassadeur van Tommy Hilfiger.

Volgens sommigen is dit nu al de beste move van ome Tommy ooit, maar volgens ons is dat bepaald door stemmen die voornamelijk van vrouwen afkomstig zijn. Het filmpje is wel weer heerlijk Amerikaans – groots opgezet, veel mooie vrouwen en extreem veel glimlachende mannen. De halfnaakte glimlachende mannen zullen de stemmen wel beïnvloed hebben. Vrouwen.. Hoe dan ook, een potje tennis met Nadal slaat niemand af.

Om een klein beetje dieper in de gaan op de collectie, hij is gevuld met de kleuren die we van het merk kennen; blauw, zwart en grijs. Voornamelijk fitted underwear, gelukkig met de kenmerkende stijlvolle elastieken band. Voor de mannen onder ons die wel elke week trouw een paar keer legday hebben, er is ook een slip. Zoals dat zo charmant heet.

(Ohja, bij Boxers.nl krijg je een handdoek of koptelefoon als je twee of meer producten uit de Nadal collectie koopt. Mooi meegenomen.)

Related Posts