The Blue Planet 2: verder en dieper dan ooit tevoren (maar vooral heel dope)

Wie zich Blue Planet nog herinnert neemt waarschijnlijk niet eens de tijd om dit tekstje te lezen. En dat snappen we, het gaat namelijk allemaal om de beelden en die zijn weer zó strak. Na Blue Planet (2001) komt de BBC nu met het vervolg: veel verder, veel dieper maar vooral nog véél vetter. 

Een kijkje in de oceaan, dat was het idee achter Blue Planet. Het is leerzaam, het is origineel, maar het is vooral gewoon heel mooi. En even eerlijk, wie luistert er op een brakke dag nou niet het liefst naar de stem van David Attenborough?!

Waarom is deze nou zo vet?

De originele Blue Planet was eigenlijk de eerste natuur documenteren over de oceaan begrijpbaar voor het normale volk. Acht afleveringen met dieren die voor deze docu nog nooit gefilmd waren. Nooit. Daarbij is het gefilmd op meer dan 200 verschillende locaties en werkten er allerlei wetenschappers aan mee. Nou schijnt deel 2 nog harder te worden. Zeven afleveringen met de nieuwste technologie, nooit eerder vertoonde locaties en dieren en muziek van Hans Zimmer en Radiohead. Wij zitten er alvast klaar voor! Maar tot het zover is hier alvast een 5 minuten preview.

Toch liever meer spanning en sensatie? Check Gordon Ramsey’s nieuwe show.

Bron: YouTube

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie