Nog geen plannen voor Halloween? Dit is misschien wel het dikste feest dat je kunt vinden

Ook dit jaar wordt ‘A Mokum Halloween Story’ de dikste fuif met Halloween. Doormiddel van een te gekke aankleding en de vetste outfits ontstaat er elk jaar weer een unieke sfeer. Na twee eerder uitverkochte edities zullen de Amsterdamse Fat Kids Cake in samenwerking met Duke of Tokyo en Absolut ervoor zorgen dat dit weer een onvergetelijke avond gaat worden. Zorg dus dat je er op 28 oktober bij bent in de Warehouse Elementstraat!

Waarom je dit niet mag missen
Naast dat dit het beste moment van het jaar is om je sickste kostuum aan te trekken, is de line-up ook altijd super dik. Dit jaar zal de muziek in zaal 1 (Haunted House in Osaka) verzorgt worden door Dj’s Awanto 3, Samuel Deep, Festimi Soundsystem en PabloDiscobar voor de lekkerste house en disco tracks.

In zaal 2, ook wel Lair of the Tentacle Monster genaamd zullen DJ’s van Zwarte Koffie, Phalerieau & Alainde Lon, Sunny & Alamaison, Mikey Biemans, Lo Andela & Tom Caron en Brobergh laten zien wat ze in huis hebben. Ook zijn de karaoke mannen van The Duke of Tokyo aanwezig en hebben ze hun eigen ruimte de Killer Kamikaze Karaoke van Duke of Tokyo.

Om alvast een beetje in de juiste sfeer te komen van dit spektakel is hier de aftermovie van vorig jaar!

www.youtube.com/watch?v=LheZ7VXfiwE

En voor maar €17,50 kan je hier al bij zijn! Bestel hier je tickets!

Wel zin maar geen idee wat je aan moet? Kijk hier wat Halloween outfits voor mannen die er niet als debiel bij willen lopen.

Related Posts