De beste tankpas voor ZZP’ers vinden

Niks is zo irritant als constant om een bonnetje te moeten vragen, die vervolgens te moeten bewaren om niet snel daarna toch weer kwijt te raken. Als je dit probleem voor ééns en altijd uit je leven wilt bannen, dan is een tankpas de oplossing voor je. Maar wat is dat nou eigenlijk precies, zo’n tankpas? Wij zochten de belangrijkste punten even voor je op.

Wat is een tankpas?

Een tankpas is vergelijkbaar met een pinpas of een creditcard, je kunt er op dezelfde manier mee betalen, maar dan voornamelijk tanken gerelateerd. Met sommige passen zijn er uitzonderingen waardoor je ook bijvoorbeeld de wasstraat kunt betalen, een parkeergarage fo zelfs olie kunt laten verversen. De tankpas aanbieder neemt daarnaast het arbeidsintensieve deel van de administratie voor zijn rekening. Dankzij de tankpas hoef je niet langer bonnetjes te bewaren, want aan het eind van de maand krijg je één eindfactuur waar al je kosten op gespecificeerd staan.

Vooral voor ZZP’ers is een tankpas erg handig, omdat die vaak het overzicht kwijt raken van alle facturen en bonnetjes die ze betaald hebben. Voor ZZP’ers zijn er verschillende tankpas aanbieders op de markt. Het is dus even uitzoeken welke aanbieder het beste bij jou past. Via de website van Tankpas.nl kun je eenvoudig uitzoeken wat de goedkoopste tankpas voor zzp is.

Niet elke tankpas is gratis, daarom is het goed om even te onderzoeken welke pas echt bij jou past. Sommige tankpassen vragen bijvoorbeeld een borg van 200,- per pas. Dit krijg je uiteraard weer terug als je de tankpas weer inlevert. Maar er zijn ook aanbieders die geheel gratis een pas leveren. Door website van Tankpas.nl te checken zie je direct welke er wel en niet gratis zijn.

Eerder schreven we ook al een artikel over de voordelen van een tankpas, lees die ook even door om echt alle voordelen van de tankpas te begrijpen.

Related Posts