Event | Dit was Dew Tour 2015 Amsterdam

Mountain Dew pakte ook dit jaar weer groots uit voor hun jaarlijkse skateboard event op het Museumplein. Een groot parcours was opgezet, waar de beste Europese amateur skateboarders de strijd met elkaar aan gingen voor een ticket naar de Verenigde Staten.

Maar begrijp het woord ‘amateur’ niet verkeerd. Als je als skateboarder jezelf amateur kan noemen, dan ben je al hard op weg om professional te worden. Het niveau op het Museumplein lag dan ook flink hoog dit jaar. En we zijn trots om te kunnen vermelden dat de eerste prijs door de Nederlander Woody ‘The Flying Dutchman” Hoogendijk naar huis is gesleept.

Het weer was goed, de sfeer was beter. Uitmarkt was op hetzelfde plein gaande, dus iedereen kwam even kijken naar het evenement. Honderden mensen verzamelden zich rond het skatepark. Allemaal sippend aan de Mountain Dew die gratis werd uitgedeeld. Ouders die hun kind in de buggy een flesje Dew met een rietje te drinken gaven. Heerlijk verantwoord. Wij schoten een aantal plaatjes, zodat je zelf nog even de sfeer kan proeven.

Fotografie: Ruben Visser ‘t Hooft 

Related Posts