Daily Paper showt hun roots in deze stijlvolle desert shoot

Daily Paper timmert hard aan de weg, dat is goed zichtbaar. In menig stad in de wereld verkrijgbaar en mateloos gewild. Onlangs opende ze hun eerste flagship store bij ons in de Amsterdam op de Bilderdijkstraat. Tijdens de opening kwam een opkomst die makkelijk vijf keer groter was dan de maximale capaciteit van wat de kleine maar perfect uitgedachte shop aan kon.

De kunst van het succes, zeggen de drie heren van Daily Paper, is true blijven aan je roots. De Afrikaanse roots in het geval van Hussein, Jefferson en Abderrahmane, die alledrie wortels hebben in een ander land in Afrika. Sinds de start van het kledingmerk integreren zij altijd iets wat een link heeft met een element uit het zuidelijke continent.

De true-to-their-roots-visie is goed te zien in de shoot waarin de tweede drop van de Spring/Summer 2016 collectie wordt laten zien. De foto’s zijn gemaakt in de woestijn ergens in het Midden Oosten met nomadische invloeden. Met een urban twist die de Nederlands fotografe Sharon Jane meegeeft aan deze shoot ontstaat daardoor een resultaat waar wij wel stiekem best van onder de indruk zijn. Big up, Daily Paper.

De volledige drop vind je in de online Daily Paper store.

photo04web photo05web photo06web photo07web photo08web photo09web photo10web photo01web photo03web The State of Mind for Daily Paper s/s 2016

Related Posts