Tips om deze herfst in stijl door te komen, zo draag je de cardigan

Herfst is ronduit niet de makkelijkste tijd om stylish te zijn. Het begint koud te worden, je regent 80% van de tijd nat en je haar zit altijd alsof je net uit een windstorm komt. Om toch de classy man te blijven die wij weten dat je bent hebben we wat tips klaarstaan voor het perfecte herfst item: de cardigan.

Je denkt bij een cardigan misschien niet meteen aan de wel geklede man. Het zijn vaak mannen die iets op leeftijd zijn die in de cardigan rondlopen met een sigaar en een whiskey. Maar dit wordt nu helemaal anders. Er is namelijk niet 1 manier om de trui te dragen, maar hij kan voor elke gelegenheid als extra laag.

Optie 1: Casual Cardigan
Voor als een T-shirt net te koud is maar een trui te warm. Minder zakelijk dan een jasje, beter dan een vest (je bent geen 14).Om een of andere reden is een vest met een rits op geen manier volwassen te dragen. Een trui is chill maar voor de herfst zit je toch vaak te kloten met hem aan en uit trekken omdat het weer wisselvallig is. De mature optie: Een cardigan met knoopjes. Makkelijk, functioneel en ook gewoon classy.

Optie 2: Business Casual
Het is eigenlijk heel simpel. Wil je er iets netter uit zien dan vervang je je T-shirt door een blouse en opeens is de cardigan business casual. Perfect ook om te combineren met een pull-over zodat je hem kan gebruiken als jas. Mooi horloge en een semi-nette broek en je ziet er verzorgd uit terwijl het ook nog comfortabel is.

Optie 3: Semi-business casual
Perfect voor situaties waar je zakelijk maar niet over de top wilt zijn. Een cardigan is meestal een effen kleur dus makkelijk te combineren met al je bloezen. Ideaal voor als je geen blazer aan wilt maar het te koud is voor een blouse. De lage hals staat super classy bij een stropdas.

Optie 4: We mean Business
Voor wie eigenlijk altijd in pak rondloopt hebben we ook een optie. Zodra het echt een beetje af begint te koelen is het namelijk best moeilijk om er strak uit te zien en toch warm te blijven. Truien kan je vaak niet onder een jasje aan en sweaters komen niet heel volwassen over. Daarbij is het ideaal dat als je het binnen warm hebt je gewoon je cardigan open kan doen en niet hoeft te staan strippen.

Vind je het toch nog te warm óf te casual? Kijk dan even hoe je deze herfst een gilet kan gebruiken.

Bron: ArtofManliness

Related Posts