In de categorie beste kerstcadeaus presenteren wij de ‘beerpongtrui’

Mocht je nog geen kerstcadeau voor je vrienden gekocht hebben dan hebben wij een toepasselijke kersttrui voor je gevonden. Perfecte manier om een van je vrienden of collega’s uit te dagen voor een potje beerpong tijdens de kerst borrel.

Heb jij ook nog iemand die je moet verslaan met een potje beerpong? Op je werk? Of in je vriendengroep? Of wil je gewoon iemands hoofd nog voor 2018 bekogelen met pingpong balletjes? Dan is dit natuurlijk een buitenkans die je niet mag laten schieten.

Kersttruien moeten lelijk zijn
Kersttruien zijn niet mooi en zo is deze ook weer afschuwelijk, maar ach, met deze kersttrui kan je tenminste wat. Als puntje van de ijsberg kan je de bekers doormiddel van klittenband bevestigen op de trui. Geen trui zonder klittenband toch?

De kersttrui wordt aangeboden via Tipsy Elves en is te vinden op Amazon. Zo heb je ook geen beerpong tafel meer nodig maar kan je gewoon tegenover elkaar gaan staan. Op zoek naar nog meer cadeau tips? Misschien zijn deze cadeaus voor whiskey liefhebbers ook wel wat voor jou!

Related Posts