Deze zomer op rondrit met een classic Mercedes door de Provence?

Ze noemen het zelf ‘een reis door betere tijden’. Of ze dat nou zo noemen door de pittoreske omgeving of de auto’s die zij aanbieden wordt niet helemaal duidelijk, maar dat het een sick idee is voor deze vakantie – dat is meer dan duidelijk. 

It makes no difference if you arrive at four or at five, or whether it’s Tuesday or Wednesday, May or June. There’s a pleasant smell of leather. The six-cylinder engine under the bonnet of the Mercedes-Benz 280 SL works calmly with a gentle, low purr. The chrome-plated instruments and the wooden trim on the dashboard sparkle in the Provençal sun.

Het klinkt als een droom, maar deze droom kan werkelijkheid worden – voor een prijs die nog best meevalt. Door een samenwerking met touroperator Nostalgic is deze droom voor €1975 euro per persoon voor jullie. Trek samen met je vriend(in) er op uit in een classic SLs op een onvergetelijke rit door Italië en Frankrijk. De route is zorgvuldig voor je uitgestippeld en het zal je onderweg aan niks ontbreken. Voor de kleine 2000 euro krijg je je vliegticket, verzekering, benzine, slaapplek inclusief ontbijt, een route en natuurlijk, een SL naar keuze. En dat kiezen, dat wordt waarschijnlijk het lastigste gedeelte..

Kun je niet kiezen welke Mercedes je meeneemt? Misschien dat deze 190SL je over kan halen! (Lees: De Mercedes-Benz 190SL is hemel op aarde voor oldtimer liefhebbers)

Related Posts