Dit is de beste tijd om seks te hebben

Je zoud denken dat de beste tijd voor seks, altijd is. Maar dat blijkt toch niet helemaal waar te zijn. Er zijn daadwerkelijk betere en minder goede tijden om seks te hebben. Volgens Alisa Vitti, een expert op dit gebied blijkt dat je het beste seks kunt hebben in de middag. Klinkt niet als de meest praktische tijd, we geven toe. Maar de wetenschap heeft uitgewezen dat de hormonen van zowel de man als de vrouw het best uitgelijnd zijn voor een potje seks om drie uur in de middag.

Drie uur ‘s middags

Om drie uur in de middag begint de magie. Vrouwen hebben de meeste energie, wat te danken is aan de hormoon cortisol. Bij mannen piekt juist de oestrogeenspiegel op dit tijdstip, wat de aantrekkingskracht verhoogt.

Wel zuur dat de meeste mensen gewoon aan het werk zijn rond dit tijdstip, waardoor er weinig profijt gemaakt kan worden van dit magische moment. Tenzij je natuurlijk een lover rond hebt lopen op de werkvloer, dan kan altijd nog samen even het kopiër hok induiken. En mocht je nu denken, ja ik ben altijd om 15.00 echt verdomd geil, dan kun je altijd nog een plastic partner aanschaffen om je hormonen koest te houden.

Er is verder nog en klein lichtpuntje, de op één na beste tijd om seks te hebben is om 07.00 uur ‘s ochtends. De man heeft op dit moment zijn testosteron piek en jullie zijn beiden volledig uitgerust.

Related Posts