Dit vette Instagram account van Jati Putra speelt met je brain

De grafisch ontwerper uit Jakarta is een held met nabewerking van foto’s. Met zijn creatieve geest maakt hij uitspattingen waar je soms wat langer dan ‘even’ naar moet kijken om ze te begrijpen, wat het zo intens maakt.

Jai Putra combineert het stedelijke met de natuur om zo een mix te maken die je snel op het verkeerde been zet. Zo zie je bijvoorbeeld een skyscraper als zwembadrand en een Polaroid als zwembad. Neem je tijd, ontdek het allemaal zelf maar. Een simpele follow op zijn Insta geeft je bijna dagelijks een ‘what the fuck-momentje’ – aanrader.

Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jai Putra the state of mind TSOM Instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram Jati-Petra-The-State-of-mind-instagram

Related Posts