Bombay Saphire Gin tonic

Dit zijn de 4 perfecte momenten om een flesje Gin soldaat te maken

Nederland, Gin-land. Of iemand dit met zonovergoten land ook daadwerkelijk zo noemt weten we niet, maar dat Gin hier is ontstaan weten we wel. En omdat Gin al langere tijd in onze top 5 staat van dranken die wij het liefst naar binnen laten glijden, leek het ons tijd voor een lijst met de perfecte momenten om een flesje Gin soldaat te maken. Dit doe je natuurlijk op een stylische manier, want een zwalkende Evelien over de straten van waar jij dan ook woont, heeft niemand zin in.

Wij hebben de vrijheid genomen om een keuze te maken uit twee verschillende Gins. Namelijk Gordon’s gin en Bombay Sapphire Gin. Waarom? Omdat wij doorgewinterde Gin drinkers zijn en daardoor onszelf het recht hebben gegeven deze keuze te maken. Dat en het feit dat zij betalen voor deze post doet ook wel wat. Desalniettemin een zeer goede keus. Zie hieronder de vier perfecte momenten om een fles Gin tevoorschijn te toveren!

4. Thuis op de bank tijdens Temptation Island

Dat Gin een drankje is dat geweldig samengaat met een dansvloer, muziek, gesprekken die je niet echt volgt en feestjes waar iedereen er fabulous uitziet, is natuurlijk voor de hand liggend. Maar wist jij dat je Gin ook heel lekker thuis op de bank kan drinken? Gin, de trotse voorganger van Jenever, doet het goed als partydrink, maar rustig sippend terwijl je naar je Temptation Island crush aan het kijken bent, is ook zeker een aanrader.

3. Ronddobberend op een boot

Wat is er nou beter dan ronddobberen op de sloep van die ene vriend, met een zonnebril op je neus, Spotify’s Woordenschat door de speakers en een rood bekertje met perfect gemixte Gin aan je lippen. Je voelt de smaak al haast over je tong heen kruipen.

2. De knalfuif van je oma

Dit is wellicht een beetje vergezocht, maar hear us out! Dat de verjaardag van je oma natuurlijk een knalfuif is, gaan we het niet over hebben. Dat geloven we direct. Maar wat die verjaardag nou echt gaande zou maken, naast die crackers met brie en een goed gesprek met een oom die je niet echt kent, is een flesje Gin! Het hoeft ook niet opvallend te zijn. Een klein flesje in de keuken, voor de echte liefhebbers, is al voldoende.

1. Met een dekentje in het park

Dat we allemaal een stukje park in ons leven nodig hebben, hoeven wij jullie natuurlijk niet uit te leggen. Dekentje op de grond, stukje stokbrood, kaasplankje met een doosje olijven en het beste gezelschap dat jij uit je losse mouw weet te schudden. Deze set-up gaat natuurlijk heel goed met een paar koude rosétjes, een flesje fijn of een speciaal biertje, maar probeer dit ook eens met een heerlijke fles Hollandse trots. Juist, Gin!

Geïnspireerd om meer Gin te drinken? Breng dan een bezoekje aan deze bar met meer dan 1000 verschillende Gin soorten.

Related Posts