Krap bij kas? Hier drie tips om die dame toch te kunnen versieren

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je bent echt een leuke chick tegen gekomen, maar je zit momenteel heel krap bij kas. Wat nu? Je wilt er natuurlijk geen gras over laten groeien, want je bent bang dat deze dame niet lang op de markt zal rondlopen. Daarom hebben wij drie tips voor je onder elkaar gezet, zodat je haar niet hoeft te laten lopen, zonder diep in de buidel te moeten tasten.

1. Druk druk druk en ‘super moe’
“Ik ben super moe en moet morgen weer vroeg op, maar we kunnen wel een filmpje bij mij kijken?” Oftewel Netflix & Chill. Plunder de voorraadkast en breng de avond lekker met haar door op de bank. Tip: zorg er ook even voor dat je huisgenoten niet thuis zijn. Natuurlijk is dit niet de ideale manier om een dame voor je te winnen, maar soms moet je roeien met de riemen die je hebt. Beloof haar dat jullie de volgende keer samen gezellig op pad  gaan, maar voor nu wel een spotgoedkope manier om toch een gezellige avond te hebben.

2. ‘Vergeet je geld’
”Shit! ik ben mijn portemonnee vergeten”. Dit is erg, maar als je echt in een noodsituatie zit is dit een joker die je eenmalig kan gebruiken! Op deze manier kom je er trouwens ook achter hoe feministisch de dame in kwestie is. Misschien zeg ze namelijk wel: “Ach joh, maakt niet uit. Ik vind het sowieso onzin dat mannen altijd moeten betalen”. Zorg in dit geval wel dat je de volgende keer je pesos ready hebt, want dit is een topper!

3. Ga lekker evenementjes hoppen
Dit is natuurlijk de perfecte manier om je date op een leuke manier door te komen. Ga langs openingen van nieuwe cafe’s of barretjes. Hier is namelijk al het eten en drinken gratis en voor niks. Daarbij is het vaak nog gezellig ook! Dit vereist natuurlijk wel enige planning, dus houd daar wel rekening mee.

Bron: MAN MAN

Related Posts