Goede reden om eens wat vaker de fiets te pakken

Voor de echte Amsterdammers (of andere inwoners van grote steden) onder ons, is het een wel bekend probleem: uren in de file. Maar hey, wij snappen als geen ander dat je natuurlijk wel de blits wil maken. Goede outfit, toffe schoen, daar hoort ook een dikke bak of chique scooter bij. Wellicht hebben wij wel een veel snellere en gezondere optie voor je. 

Deze stijlvolle design fiets gaat als een speer! Jouw stalen frame is uniek, nu de rest nog. Je kunt deze toffe fietsen namelijk zelf designen. Kies voor houten spatborden, een Brooks Zadel of kurken handvatten. Een voordrager met kratje of juist heel clean: alles is mogelijk. Deze fietsen zijn van het merk ROETZ.

ROETZ

Bij Roetz geloven ze in tweede kansen en streven ze naar een circulaire en inclusieve samenleving. Ze zien bruikbare grondstoffen waar andere schroot in zien. Ze zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen vanuit afgedankte tweewielers. Met de hand én met trots. Ze leiden ze op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken en goede vooruitzichten voor een vaste baan.

Niet overtuigd en rijd je toch liever een dikke auto? Check dit artikel dan eens!

Related Posts