What To Wear |Hanon X WeSC eerste capsule collectie

De exclusieve Schotse store Hanon en het Zweedse label WeSC slaan de handen ineen voor hun eerste, Northern Hemispere inspired, collectie. Met gedeelde roots in de skateboard en streetwear scene kon een samenwerking niet uitblijven. De brands haalden hun inspiratie uit de robuuste omgeving van Hanon – Aberdeen, een Schotse stad aan de rand van de Noordzee – een landschap dat vrijwel geheel uit graniet is opgetrokken en de typisch Schotse weersomstandigheden.

De kleding is volledig door WeSC in Europa geproduceerd. De collectie bestaat uit een Italiaanse Melton woolen jas, overhemden van Portugese jersey, dual branded logo tees, weerbestendige 5 panel caps, een klassieke watcher beanie en een performance inspired Ghillie brogue. De lijn komt in verschillende grijstinten, een verwijzing naar de zware, winterse Schotse en Zweedse luchten. Daarnaast kenmerkt de Hanon x WeSC collectie zich door het gebruik van military inspired flag patches en zien we de heritage van beide landen door het gebruik van rode accenten de officiële kleur van Aberdeen en prints in de tartan van deze stad.

De gehele collectie is vanaf 1 februari exclusief verkrijgbaar bij WeSC Store Amsterdam en geselecteerde retailers Ilovesneakerz en The Box Concept Store.

Related Posts