Verzin jij de naam van het nieuwe Efteling bier?

Goed nieuws voor de trouwe Efteling ganger! Volgend jaar komt de Efteling met hun eigen bier en hierbij hebben zij jouw hulp nodig. Niet zo’n mega fan van de Efteling? Misschien dat dit je van mening laat veranderen. 

Papi.. uh bier hier
De Efteling is bezig met het brouwen van hun eigen bier. Het bier wordt gebrouwd door niemand minder dan de Hertog-Jan man Gerard. Een goed biertje valt dus te verwachten. Wat voor soort bier het wordt is nog niet bekend. De naam wordt echter al sneller openbaar gemaakt, maar hierbij hebben zij jouw hulp nodig.

Doornproostje
Op het Facebook-account van de Efteling kunnen fans bedenken hoe de dorstlesser kan heten. Zo stromen de eerste namen al binnen: ‘Goudslokje, ‘Holle Bolle Gist’, ‘Doorn proostje’ en de ‘Hefteling’. Heb je ook een creatief idee? Dan moet je snel zijn. Op 1 november wordt het winnende idee al bekend gemaakt. Wat je kan winnen? Niet veel. Je kan samen met Fons Jurgens het eerste glas heffen. Ach.. voor de eer dan maar.

Het bier wordt trouwens alleen geschonken in het vakantiepark. Misschien wel zo handig dat het niet verkocht wordt in het pretpark. Een achtbaan op zich is al misselijkmakend genoeg.

Related Posts
Read More

Leica M Review (M as in Milestone)

The new Leica M is the most innovative and versatile M, which has spawned the modern M system. It combines decades of experience