Hotspot Rotterdam: Meatcave, waar je eet zonder menukaart

Naar de Meatcave ga je om te dineren. Een avond uit om ontspannen te genieten van bijzondere gerechten. Laat je verrassen. Er is geen menukaart. Enkel zeer kundige vakmensen die met verantwoorde, lekkere en gezonde producten een culinaire avond verzorgen.

De naam Meatcave is in het verleden ontstaan in Leiden, het toenmalige restaurant was gevestigd in een oude kelder die veel weg had van een grot. Met als hoofdthema vlees was de naam al snel bedacht. Tegenwoordig is de naam Meatcave een begrip onder foodies en dinerpubliek.

De chefs van de Meatcave werken uitsluitend met verantwoorde producten en hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel. Vlees eten is onderdeel van een gebalanceerd dieet en bij de Meatcave doe je dit op een correcte en vooral erg lekkere manier.

Menu

Je kunt minimaal een drie gangen menu bestellen voor 35,-. Elke gang die je daarbij wenst te krijgen, kost je 7,50 extra. Zoals al geschreven is er geen menukaart. Het wisselt dagelijks en daardoor blijft het telkens een verrassing wanneer je gaat eten bij de Meatcave.

Locatie

Meatcave is te vinden in Rotterdam aan de Eendrachtsweg nummer 27B-SO. Net om de hoek van de Witte de Withstraat. Ze zijn elke dag geopend vanaf 18:00.

Ga jij proeven? Of houd je meer van vegan maaltijden? Check sowieso even dit artikel over wat er met je lichaam gebeurt als je vegan wordt.

 

 

 

Related Posts