James Bond Spectre – Belvedere Vodka

Belvedere Vodka is aangekondigd als de nieuwe drank partner van de aankomende James Bond film Spectre. Dankzij deze deal ruilt Bond Heineken weer in voor een Martini, tot grote vreugde van mij en alle andere Bond fans. Voor 2012’s Skyfall, zagen de spion nog bier drinken maar het samenwerkingsverband met de brouwer was zeer ongeloofwaardig en afgekraakt door fans. Belvedere is LVMH-eigendom dus zal een mega marketing actie komen in voorsprong op de de film, die in november 2015 uitkomt, evenals twee 1,75 liter limited edition flessen.

Een beperkte oplage van 100 flessen in MI6 stijl, Zal Belvedere blauw geruild voor de groene inkt van de geheime dienst. Geen van de 100 flessen zullen beschikbaar zijn voor verkoop, maar zullen worden geschonken aan Bond liefhebbers en gedoneerd aan veilingen voor het goede doel. Een tweede limited edition reeks, een twist op metallic Belvedere’s en verlichte Silver Sabre flessen, zal volgend jaar in de verkoop gaan bij de beter slijter.

Charles Gibb, voorzitter van Belvedere Vodka, zei: “James Bond wordt erkend als de meest bewonderde en invloedrijke stijl icoon in ter wereld. We zijn blij dat Belvedere wordt geschonken in Spectre, onze grootste wereldwijde partnerschap tot nu toe. “

Belvedere Vodka - James Bond
De nieuwe marketing campagne zal medio februari 2015 losbarsten.
Related Posts