What to wear | 5 ways to stash je cash zonder portemonnee

We komen allemaal in zo’n leeftijdsfase dat we niet meer weten wat we met ons geld moeten. Of tenminste, waar we het moeten laten. Een portemonnee is te lomp, los in je zak kost je te veel tijd als je vooraan de rij staat. Omdat we zelf met dit probleem strugglen, willen we de struggle graag voor je tacklen. Daarnaast werken lijstjes gewoon goed, wij zijn dol op keuzes.

Metalen creditcardhouder

€17,95

Strak, uitgevoerd in geborsteld roestvrijstaal – blijft dus lang netjes. Het palletje binnenin zorgt dat je pasjes op hun plek blijven. Er passen maximaal 5 pasjes in, dus het is meer voor je basics. Voor als je naar je werk gaat en je zwarte geld thuis laat, bijvoorbeeld.

Gebogen geldclip

€17,95

5 ways to stash je cash verdien geld met je blog The State of Mind

Zwarte flappen toch mee? Dan is het goed om je moneyclip bij je te hebben. Geschikt voor bedragen boven de 1000 euro, of dat nu 2 keer 500 is of 10 keer 100. Eenvoudig, goed flashy en je geld is goed zichtbaar – ideaal voor aan de bar.

Ze zeggen vijf meier voor meneer
En ze leggen vijf meier voor me neer

Aldus ervaringsdeskundige Faberyayo, die weet what’s up.

 

Envelop Kaarthouder

€28,95

Het ontwerp is al jarenlang vertrouwd, maar als pasjeshouder hebben we het eigenlijk nog niet eerder gezien. Uitgevoerd in het leer, met stijlvol motiefje aan de binnenkant. Een groot pluspunt aan de envelop is het drukknoopje, waarmee je hem kunt af sluiten. Zo kun je er meer in bewaren dan alleen je pasjes, bijvoorbeeld de sleutel van de fiets van je huisgenoot, als je die leent omdat die van jou weer eens gestolen is.

Lumber Kaarthouder

€25,95

Mocht je je toch in de situatie begeven dat je wat munten op zak hebt, misschien sta je in de kroeg graag aan de slotmachine, dan is de Lumber goed geschikt. Door in de kaarthouder te knijpen opent hij zich en biedt hij ruimte voor wat briefgeld, munten of briefjes met telefoonnummers. Aan de buitenkant zit alsnog een vakje voor je pasjes, dus mocht je niks winnen in de kroeg kun je alsnog je OV trekken om naar huis te komen. Of je pinpas, want tegenwoordig kun je zo fijn pinnen in taxi’s.

Metalen kaarthouder

€18,95

Bruin leer aan de buitenkant, vilt aan de binnenkant – deze roestvrijstalen kaarthouder is stevig en netjes. Daarnaast is het meteen de kaarthouder met de meeste ruimte voor pasjes – een stuk of 7 moet wel passen. Simpel, maar doet waarvoor hij gemaakt is. Zorgen dat jouw chipknip het blijft doen, je visitekaartjes geen ezelsoren krijgen en behoedt je van chaos aan de kassa.

Voel in je zak. Voel je geen pasjeshouder, dan kan je via deze site een aardige collectie bekijken.

Related Posts