Koningsdag 2017 festival tip: Oranjebloesem

Je bent er waarschijnlijk nog lag niet meer bezig, maar binnenkort is al het weer Koningsdag. Duurt nog wel eventjes, maar je kunt nooit te vroeg beginnen met de mooiste Nederlandse feestdag van het jaar te plannen toch? Hier alvast de eerste koningsdag festival-tip van het jaar: Oranjebloesem. Weg van de dagjesmensen, uitzicht over het IJmeer, een koud biertje langs de Amsterdamse waterkant & eigenzinnige artiesten.

Oranjebloesem vindt dit jaar wederom plaats op het terrein van het Amsterdamse stadsstrand Blijburg, dat met uitzicht over het IJsselmeer nog steeds één van de mooiste locaties van de stad is. Hier zullen 4 verschillende podia huis bieden aan een grandioze line-up waarbij een perfecte balans is gevonden tussen de beste DJ’s en meest meeslepende live acts.
Een van deze podia is daarom ingedeeld als speciale ‘live stage’ waarbij o.a. 9-koppige band Jungle by Night en Afrikaanse cultband Ata Kak een totaal eigen sound ten gehore zullen brengen. Als klapper op de vuurpijl treden KiNK en Âme live oprespectievelijk de #1 en #4 ‘electronic live act’ van de wereld (aldus Resident Advisor).
“Live acts maken de beleving nog intenser voor het publiek. Daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om een hele stage te wijden aan nationale en internationale live acts” – aldus organisatie Oranjebloesem.
Verder heeft Oranjebloesem meer dan 10 internationale artiesten, waaronder o.a. Bicep (#8 van de DJ top 100 van Resident Advisor), Optimo, Extrawelt, Kiasmos en Michael Mayer, en Nederlandse bekende namen zoals Dekmantel Soundsystem, Tsepo en Beesmunt Soundsystem op het programma staan.  De kaartverkoop is gestart, dus wees er lekker vroeg bij om niet naast de boot te vissen dit jaar!
Related Posts