Kunnen wij binnenkort een sneaker van Adidas x Chanel verwachten?

Adidas werkt de laatste tijd samen met de grootste merken. Misschien wel een van de redenen waarom zij nu zo hard gaan. Denk maar aan één van hun bekendste collabs samen met Kanye en hun yeezy sneakers. Binnen een paar seconde uitverkocht en vervolgens voor het viervoudige doorverkocht. Nu schijnt dat Adidas nog een vette samenwerking op hun lijstje heeft kunnen toevoegen. 

Chanel x Pharrell Williams x Adidas
Dit nieuwtje wordt alleen maar beter, want ja, je leest het goed. Het Duitse sportmerk blijkt niet alleen een samenwerking aan te gaan met Pharrell, maar ook met Chanel. Dat ze samen vaker werken met Pharrell is niks nieuws, maar Chanel staat niet bepaald bekend om vaak samenwerkingen aan te gaan. De link hierin is Pharrell. Sinds 2016 werkt de artiest namelijk regelmatig samen met het Franse modehuis. Hieronder kan je zien hoe de nieuwe Adidas Hu NMD trail er waarschijnlijk uit gaat zien.

Oké het is nog niet officieel bevestigd.  Maar als wij Yeezy Mafia kunnen geloven,komt de triple collab er snel aan. Als je er alvast een outfit bij wilt zoeken, is hier wat inspiratie.

Related Posts