Met deze 4 tips haal je meer uit je dag

Of je nu een ondernemer of student bent, een baan hebt of lekker aan het freestylen bent, er zijn altijd een paar gewoontes in je leven die de sleutel zijn tot een betere leefstijl. Wij hebben hieronder vijf punten neergezet waarvan wij denken dat ze key tot succes zijn. Als je een paar van deze tips toevoegt aan je dagelijkse routine zul je zien dat je veel meer uit een dag kunt halen dan je nu doet. 

1. Focus op de positieve kant van het leven

Elke dag als je opstaat heb je de keuze of je jouw focus op positieve of op negatieve dingen richt. Wees je ervan bewust hoeveel impact deze keuze op jouw dag kan hebben. Je kan een hoop zorgen, stress en angst uit je leven elimineren zolang je ervoor kiest jezelf op de positieve aspecten van het leven te focussen. Zodra je jouw focus instelt op positiviteit zul je merken dat je energie level omhoog schiet en je veel beter begint te presteren. Ongeacht hoe groot of klein een situatie is, probeer de goede kant ervan te zien, je zult verast staan van de resultaten.

2. Werk continue aan je mindset

We leven tegenwoordig een druk bestaan met afleiding die uit alle hoeken komt. Maak er daarom een gewoonte van om je af en toe even af te zonderen en wat tijd met jezelf door te brengen. Alle afleiding om je heen vreet stiekem heel veel energie en soms is het gewoon goed om die energie even voor jezelf te houden. Deze tijd kun je op veel verschillende manieren invullen. Pak ‘s ochtends eens een positief boek, zet je favoriete muziek aan of luister naar een motiverend app zoals Headspace terwijl je onderweg bent naar je werk. Veel mensen wachten gedurende de dag op iets positiefs dat gaat gebeuren waardoor ze een leuke dag hebben. Stop daarmee en maak je eigen dag positief met een pro-actieve houding door één van de eerder genoemde routines in je leven te blenden.

3. Ga alleen met mensen om die je omhoog helpen

Er is niks schadelijkers voor je eigen succes en positieve mindset dan met mensen te hangen die continu negatief zijn. Zij trekken alle energie uit je en worden ook wel energie vampiers genoemd. They suck you dry boy. En nemen je mee in hun negatieve kijk op de wereld. Heb je zulke mensen in je omgeving, elimineer ze direct uit je leven! Het is een gegeven dat je de gewoontes van mensen uit je naaste omgeving overneemt, dus omring jezelf met positieve en succesvolle mensen en je zult zien dat je zelf in hun positiviteit mee groeit.

4. Vind tijd om regelmatig te bewegen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Work out! Beweeg dat lichaam van je, daar is het voor gemaakt! Naast dat je je fysiek lekker fit voelt, het bloed weer even stroomt op plekken waar het anders niet komt, doet het ook mentaal veel met je. Sporten maakt endorfine aan en je gelooft het nooit maar endorfine zit vol met positivitiet.?  En als je bovenstaande stukken goed bestudeerd hebt is een positieve mindset de key naar succes. Trust us, het gaat je goed doen! ⚡️

Related Posts