Kater? Dit onderzoek wijst uit welke drank zorgt voor de ergste hangover

Gister weer flink gas gegeven? Wakker worden met een kater is een van vervelendste dingen die er is. Een flinke kater zorgt er altijd voor dat je direct spijt hebt dat je weer zoveel heb gedronken. Een onderzoek in Amerika onder 2000 respondenten geeft ons inzicht in welke drankjes we beter kunnen laten staan, als je de volgende dag enigszins productief wilt zijn.

1x raden welke dranksoort op nummer 1 staat
Geen verassing eigenlijk dat Tequila zorgt voor de heftigste hangovers die er zijn. Als je deze alcoholische versnappering tot je genomen hebt, dan was het waarschijnlijk een goede avond geweest. De tweede plek was voor vodka en de bronze medaille gaat naar wijn. Voor de duidelijkheid hebben we hieronder visualisaties voor je.

Naast het onderzoek over de ergste katers hebben ze ook nog wat andere leuke feiten voor je verzameld. Als je dronken bent kan het natuurlijk gebeuren dat je iets doms doet. We hebben de leukste resultaten van het onderzoek voor je op een rijtje gezet. Mocht je vanavond toch weer aan de zuip gaan? Probeer dan de nieuwe prijswinnende champagne van de Lidl.

Related Posts