Run For Lunch: de ideale workbreak!

Terug van weggeweest! Het Zweedse merk Björn Borg organiseert vanaf juni opnieuw Run for Lunch: tijdens je pauze een half uurtje outdoor sporten, gevolgd door een tasty pokébowl, om je werkdag energiek mee te vervolgen. Het sportmerk werkt hiervoor samen met OneFit en Poké Perfect.
Enthousiast geworden? Vanaf
4 juni kun je iedere donderdag van deze maand tijdens de lunch sporten met Björn Borg, OneFit en Poké Perfect. Inschrijven voor Run for Lunch kan via de OneFit app.

Last van een middagdipje? Of lukt het je niet om jezelf te motiveren voor de thuisgym? Heb je ondanks je goede voornemens aan het begin van de dag, nu een boekje vol excuses waarom je niet meer gaat sporten? Tijd voor verandering, want sporten brengt ontzettend veel positieve effecten met zich mee! Björn Borg en OneFit bieden jou de mogelijkheid om deze effecten zelf te ervaren door mee te doen met Run for Lunch. Sporten tijdens je pauze en beloond worden met een heerlijke pokébowl, brengt je genoeg energie om weer door te knallen!

Sporten maakt slimmer
De positieve effecten van zelfs een milde workout op het lichaam en de geest zijn niet meer te ontkennen. Sporten is goed voor je humeur, zelfvertrouwen, concentratie en natuurlijk je gezondheid. De positieve effecten van sporten, zowel lichamelijk als mentaal, zijn uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. Wist jij bijvoorbeeld dat:

  • Sporten de cognitieve functies positief kan beïnvloeden
  • Een workout het vermogen om te leren verbetert en het geheugen versterkt
  • Bewegen de slaapkwaliteit optimaliseert en de mentale verzwakking die ouder worden met zich meebrengt, tegen gaat

Daarnaast blijkt uit meerdere onderzoeken dat sporten ook nog eens voor meer productiviteit en minder stress zorgt! Hier kunnen geen excuusjes meer tegenop.

Sportshour
De missie van Björn Borg is om mensen te inspireren en motiveren om te gaan sporten, en zo een betere versie van zichzelf te worden. Het merk focust zich op de positieve effecten van bewegen en voert dit in alles door. “Als sports fashion brand zit bewegen in onze cultuur. Zo hebben wij iedere vrijdagochtend Sporshour: onze kantoren sluiten dan een uurtje om met het hele team te gaan sporten. Door het organiseren van evenementen als Run for Lunch, bieden wij mensen de kans om sport (beter) te integreren in hun lifestyle.”, aldus Thomas Boerma, Marketing Manager Benelux bij Björn Borg.

Schrijf je gratis in
Met de Run for Lunch events kun je tijdens je pauze gratis een 30 minute running workout class volgen onder begeleiding van OneFit trainer Rens Haen. Na de training wordt er een gratis pokébowl aangeboden door Poké Perfect. Inschrijven voor een Run for Lunch gaat eenvoudig via de OneFit sportapp. Per editie is er een selectief aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol, dus wees er snel bij!

Photo credits: David Stegenga

Related Posts