Sanwin Beachwear Miami Swimshort

Bij ons hangt hij inmiddels aan de waslijn, na die warme vrijdag afgelopen week. De Sanwin Beachwear zwembroek! Daar waar veel bedrijven het zich moeilijk maken om de hipste print te vinden, neemt Sanwin een makkelijkere route; stick to the classics en maak deze beter.

When looking good just isn’t good enough

Met bovenstaande slogan wil Sanwin zich onderscheiden van de concurrentie. Daar waar voor vrouwen schappen vol hangen met stijlvolle beachwear, moeten wij mannen vaak naar de boardshorts grijpen voor een comfortabel broekje – dat is geschiedenis. Sanwin belooft een goede fit; die krijgen we. Sanwin belooft een goede kwaliteit; die krijgen we. Over de verpakking wordt op de website veel gesproken, deze zou zeer luxe moeten zijn. Daar hadden we een hard hoofd in en zaten dan ook te wachten op het busje van de bezorger. Toen dit toch iets te lang duurde, gingen we toch maar de brievenbus checken, waar wij – inderdaad – een stijlvol kartonnen enveloppe vonden met daarop duidelijk de afzender.

sanwinbeachwear-01

Om een beeld te krijgen van de zwembroeken moeten we je toch echt de foto’s van Sanwin zelf laten zien, deze zijn namelijk te goed om voor onszelf te houden. Persoonlijke favoriet? Hoe kom je in hemelsnaam zo dicht bij een flamingo?

Related Posts