Top 4 suede sneakers om stijlvol de herfst door te komen

Je moet altijd in bezit zijn van een paar mooie sneakers, daarom hebben wij even 4 sneakers voor je op een rijtje gezet om stijlvol de winter door te komen. Het zijn 4 must-have sneakers van suède, spuit deze jongens altijd even goed in voor je het winterse weer gaat trotseren.

1. Puma Clyde Oth (Black Iris-Black Iris)
Puma maakt altijd mooie suède classics, maar met deze steel je toch net iets meer de show dan met de ‘normale‘ classics. Winterse donkere kleuren, de schoen is van donker blauw suède en heeft een zwarte zool die ervoor zorgt dat de sneaker een grauwe uitstraling krijgt, maar juist daardoor stijlvoller is dan de normale classics van Puma.

2. Reebok Club X 85 SG (Washed Jade/White-Gum)
We blijven nog even een beetje in het zelfde straatje, ook Reebok heeft een winterse sneaker voor je klaar liggen, helemaal in leger groen en wederom van suède.

3. ETQ Low 5 Army Dim Grey
Qua prijs is deze schoen van ETQ een stuk duurder dan de gemiddelde prijs voor sneakers, maar dat straalt de Low 5 Army Dim Grey ook zeker uit. Hij is iets lichter van kleur als de vorige twee sneakers, maar heeft alsnog een winterse uitstraling.

4. Converse Golf Le Fleur x Taylor the Creator (Suede Low Top)
We snappen natuurlijk dat er ook in de winter ruimte is voor een beetje kleur en een vrolijke sneaker, daarom hebben we de Converse Golf Le Fleur voor je toegevoegd aan deze top 4. Converse heeft deze schoen gecreëerd in samenwerking met rapper Taylor the Creator.

Related Posts