TSOM weekend guide | 24 t/m 26 November

Je wilt het weekend niet weer voorbij laten schieten en maandag het gevoel hebben dat je helemaal niks hebt gedaan. Je wilt niet weer met je mond vol tanden staan als je collega’s vragen: ‘hoe was je weekend?’. Precies daarom hebben wij, zoals iedere week, een aantal leuke weekend festiviteiten voor je uitgezocht. Zodat je Maandag weer met een voldaan gevoel de week in gaat.

FYI – Creëer je eigen merk
Wie zouden wij nou zijn als we je niet zouden proberen te inspireren. Zelfs aan de start van je weekend kan je nog kennis opdoen over wat nou de beste ingrediënten zijn om je verhaal over te brengen op je doelgroep. Stel die vrijdagmiddagborrel nog eventjes uit en krijg antwoord op de vraag: Wat is de beste manier om potentiële opdrachtgevers aan te trekken? Dit keer heeft de Kunstenbond in het Pakhuis de Zwijger, Eva Kaldenbach uitgenodigd om je even haarfijn uit te leggen hoe je een overtuigend merk neerzet.

Wanneer: Vrijdag 24 november
Waar: Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179
Aanvang: 16:00
Entree: Gratis

Stand-up comedy show
Een goede portie humor is natuurlijk altijd goed voor een mens. Op vrijdagavond is er dan ook een stand-up comedy show in het Comedy Cafe. De grappen zullen gaan over dagelijkse actualiteit, hilarische sketches en ongemakkelijke situaties. Gegarandeerd een leuke avond dus. De show duurt twee uur en bevat twee pauzes. Verschillende comedians wisselen elkaar af zodat er voor iedereen wat wils bij zit.

Wanneer: Vrijdag 24 november
Waar: Comedy Cafe, IJdok 89
Aanvang: 20.15
Entree: €17,50

New Dutch Photography Talent
Het blijkt dat je vrijdag niet gewoon een avondje thuis kan blijven, want de keuze is reuze. Deze vrijdag opent namelijk ook de expositie van alle opkomende fotografen uit Nederland. Natuurlijk is er ook een fotoboek bij gemaakt van maar liefst 412 pagina’s. Het wordt een feestelijke opening in de 5&33 Gallery van het Art’otel vrijdag. Mocht je vrijdag niet kunnen dan is de expositie te zien tot 13 januari, maar de grand opening mag je natuurlijk nooit aan je voorbij laten gaan.

Wanneer: Vrijdag 24 november
Waar: 5&33 Art’otel, Hoek Martelaarsgracht 5
Aanvang: 19:00
Entree: Gratis

Chin Chin Club – Cirque du Zoleip
Wie zouden we zijn als we niet ook een leuke fuif voor je in petto hebben. Laat je tijdens Cirque Du Zoleip verrassen door een aantal behaaglijke buikdansers en aaibare acrobaten. Er zal op hoogniveau worden gejongleerd met de lekkerste Disco & House tunes. Houd je vooral niet in tijdens de karaoke en verbeter de highscores op alle arcade games.  

Wanneer:Vrijdag 24 november
Waar: Chin Chin Club, Rozengracht 133
Aanvang: 22:00 t/m 05:00
Entree: €13,33

IJ-Hallen – Amsterdam Noord 
Dit weekend is het weer zover! Lekker over de markt struinen op zaterdag of zondag is natuurlijk heerlijk, en voor de vintage jagers zijn de IJ-hallen al helemaal fantastisch. Zelfs al ben je geen tweedehands koopjes fan, een vlooien markt is altijd leuk om te proberen, niet geschoten is altijd mis. Daarnaast is de NDSM-Werf een inspirerende locatie om overheen te wandelen op een dagje vrij, zie je dat deel van Amsterdam ook weer eens.

Wanneer: Zaterdagdag & zondag (25 & 26 november)
Waar: IJ-Hallen – Amsterdam Noord, De T.T. Neveritaweg 1
Aanvang: 09:00 t/m 16:30
Entree: €5.-

Spa Zuiver Welness dagje 
Hoe zorg je nou dat je echt ready bent om de week weer fris & fruitig te beginnen? Natuurlijk met een wellness dagje. Wij hebben Spa Zuiver voor je uitgekozen, net iets buiten het centrum, zodat je de drukke stad ook nog eens ontvlucht. Je kan hier zelf je arrangement samenstellen en in de avond betaal je iets minder. Zorg goed voor jezelf jongens!

Wanneer: Wanneer je wilt!
Waar: Spa Zuiver Amsterdam, Koenenkade 8
Entree: vanaf €30.-

Je kan je weekend natuurlijk ook besteden aan winkelen voor een nieuwe regen– of winterjas.

Related Posts