Vanaf vandaag is seizoen 5 van Peaky Blinders te zien op Netflix!

Na vele, vele, vele maanden wachten heeft Netflix ons eindelijk verwend met seizoen vijf van het ongelooflijke gangsterdrama Peaky Blinders.

We zaten op het puntje van onze stoelen aan het einde van de laatste aflevering en sindsdien cirkelen geruchten over karakters die terugkomen uit de dood om hun vroegtijdige dood te wreken.

Nou, alles zal worden onthuld wanneer je dit weekend bezig bent om alle afleveringen af te werken. In de nieuwe trailer krijgen we een paar goede glimpen van Tommy Shelby (Cillian Murphy) onder zijn nieuwe politieke vermomming.

Het ziet er niet naar uit dat de vluchtige patriarch van Peaky Blinders te veel geniet van de druk van de politiek – vooral als het een soort explosie lijkt terwijl hij aan zijn bureau werkt.

“Er is God, en er zijn de Peaky Blinders.”

Volgens de serie-synopsis zien we voor onze volgende aflevering van de show dat de wereld ‘in beroering wordt gebracht door de financiële crash van 1929’.

“Kans en ongeluk zijn overal”, legt de samenvatting uit. “Wanneer Tommy Shelby MP wordt benaderd door een charismatische politicus met een gewaagde visie voor Groot-Brittannië, realiseert hij zich dat zijn reactie niet alleen de toekomst van zijn familie zal beïnvloeden, maar ook die van de hele natie.”

“Tommy moet dat onder ogen zien en het maakt deel uit van wat ik voel dat hopelijk uiteindelijk misschien een rehabilitatie van hem zal zijn, want als hij dat tegenkomt, hoe zal hij reageren? Gaat hij ermee akkoord? Gaat hij ertegen? “

Blijkbaar zou het filmen voor seizoen zes volgend jaar van start moeten gaan, dus zorg ervoor dat je seizoen vijf niet te snel beëindigt, anders is het weer wachten geblazen.

Related Posts