Voor deze 4 basic items betaal jij al jaren te veel geld

Vooraf willen we zeggen: wij houden niet van nep. Jou aansporen tot het kopen van fake artikelen, zullen we dus ook nooit doen. Dat gezegd hebbende: wij houden wel van koopjes! Vandaar dat we even een aantal items op een rijtje hebben gezet waarvan wij denken dat jij er al jaren veel te veel geld voor betaald. 

1. Vette posters voor aan je muur

Dat iedereen wel klaar is met de ‘live, laugh and love’ + ‘loves makes a house a home’ decoratie – dat hoeven wij jou niet te vertellen. Dat er vette alternatieven zijn die nog goedkoper zijn dan de standaard Action / Xenos voorraad, dat wist je waarschijnlijk niet. Wat vind je van deze Franse Wolf of Wallstreet posters? Hebben ze zelf ook. Prijs? Rond de €2 euro.

2. Een fijne laptopsleeve

Om te zorgen dat je laptop niks overkomt, moet je hem goed beschermen. Je kunt in de Apple Store extreem dure sleeves kopen (uiteraard een aanrader, die werken mega goed) maar soms heb je gewoon zin om iets simpels te kopen. Bij deze sleeve kun je eenvoudig nog een schriftje en pen insteken voor de old school vibe, altijd lekker. Prijs? Meer dan €5 euro hoeft hij jou niet te kosten.

3. iPhone hoesjes die je niet ziet

We zijn niet allemaal klaar voor de iPhone 7, dus hebben wij hier nog hoesjes voor de iPhone 6. Waarom dit de goedkoopste iPhone 6 hoesjes zijn? Omdat ze merkloos zijn. Nou zouden wij een Kickstarter project kunnen starten voor ‘de dunste’ en ‘de meeste vormvaste’ iPhone hoesjes. Maar je begrijpt, dat doen we niet. We plakken er ook niet ons eigen logo op (zou wel tof zijn). Deze meest simpele hoesjes koop je bij de gemiddelde telefoonwinkel voor 10 euro per stuk, maar deze zijn maar €0,53 per stuk. Dat is 53 cent, ja.

4. Pasjeshouders voor de essentials

Uiteraard, het leer is waarschijnlijk niet echt. Maar dat betekent echt niet dat alle duurdere uitvoeringen met een merkje erin gedrukt dat wel zijn. Ze komen in verschillende kleuren en weet je wat écht mooi is? De prijs.

Ja, AliExpress heeft leuke dingen. Nee, dat betekent niet dat je voor kwaliteit wat meer moet betalen. Maar sommige ‘exclusieve’ en ‘mega hoogwaardige’ producten kun je prima vervangen door gelijk bij de producent te kopen. ?

Related Posts